zahmet verdim abim saol.
Hisse_Trade 11
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
-
dün saat 10 doğru yazmıştık enson,levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşuan76250
75750 ye sarkar mıyız
bugün ne olur?
76 200 olmadan 75 e sarkma ihtimali var“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
-
avtur 201GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteravtur ...
208 üzeri 224-245 hedefleyebilir,,,
olursesa,
olmazsa,
cansağlığı,
şiir,
çay...
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
,,,levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdevamı var
ama bu biraz da endeksin yatay ve yukarı hareketinden,,,
ama bunlardaki,
esas trend hareketi değil,
herkes yapıyor,
ben de yapayım,
neyim eksik,
düşüncesi birazda,
yoksa gideceği yer belli,,,“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
hatırlatayım
şimdiden yazayım bilmiyoduk ne oldu demeyin
muhtemelen haftasonu server taşıması olabilir
bu durumda 1-2 gün bağlanamayabiliriz yada kesintiye uğrayabilir
haberiniz olsun.
sonra kaçıp gitmeyin
[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
Yorum
-
mümkünse hafta sonu olsun bitsin hafta içi bizi bu kiş gününde sokaklarda birakmayin :dayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhatırlatayımMevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
Eggub plan ister abim..Mevlana der ki;
Yorum
-
Dax kapalimi bugün..Mevlana der ki;
Yorum
-
tik yokkkkkk tamam bidaha bişe sormayacamgüko25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdax kapalimi bugün..
Mevlana der ki;
Yorum
-
eggub 15 05GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEggub plan ister abim..
1.aşama;15 4 üzeri 15 85 hedefleyebilir
2.aşama;16 üzeri yeniden bakalım“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum

Yorum