şekruum yuzde 9 yapti ytd
Hisse_Trade 11
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
“Bu denizde ne ölmek var bize /levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterolur mu abim,
ne yaparsak hep beraber,
dostların muhabbeti hiç birşeye değişilmez,,,
hisse bahane...
Bu denizde ne gam, ne dert ne keder /
Bu deniz, alabildiğine muhabbet /
Bu deniz, iyilikten cömertlikten ibaret"
Hz. Mevlânâ“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
sa,
hayırlı işler,kolay gelsin,bereketli olsun,,,“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
Şirket Haberleri
PARA analiz Yazdı.
06 Kasım 2013 07:21:26 EET
Tahvil ihraçları, hisse alım satımları, yeni projeler ve halka arzlar.. Borsa İstanbul şirketlerinden son haberler!
AKENR: Şirket, Yapı Kredi Bankası’ndan 100.000.000 TL tutarında kredi kullandı.
AKFEN: Şirket, hisse geri alım programı çerçevesinde 04.11.2013 tarihinde 4,40 – 4,42 TL fiyat aralığından toplam 142.775 adet AKFEN hissesi satın aldı.
ARTOG: Şirket yönetim kurulu üyeleri Ayser Arslan ve Emel Arslan’ın, şirket hisselerinden sattığı toplam nominal 2.000.000 TL paydan elde ettiği gelirin 4.000.000 TL’ni şirketin %99,9 iştiraki olan ARP Petrol Arama Üretim Sondaj A.Ş.'nin petrol arama faaliyetlerinin finansmanında kullanılmak 15.11.2013 tarihine kadar şirket hesaplarına aktarılacağı açıklandı.
ASELS: Şirket, Suudi Arabistan için haberleşme sistemleri konusunda 85.000.000 $ tutarında bir sözleşme imzaladı. Söz konusu sözleşme kapsamında teslimatlar 2014-2016 yıllarında gerçekleştirilecek.
ATAGY: Şirket, SGK’nın Ağrı’da yapacağı 338 m²’lik taşınmazının satış ihalesine katılacağını açıkladı.
BOYNR: Yönetim Kurulu, 100 milyon TL tutarında tahvil ihraç edilmesine karar verdi.
BROVA: SPK, Kamil Engin Yeşil’in pay alım teklifine muafiyet verilmesi talebini olumsuz karşıladı ve 6 iş günü içerisinde çağrı için başvurulması gerektiğini açıkladı.
DGGYO: SPK, Şirketin 93.780.000 TL olan çıkarılmış sermayesinin 133.428.155 TL tutarında ayni olarak artırılarak, 227.208.155 TL’ye çıkarılmasına talebine onay verdi ve bu işlem nedeniyle ayrılma hakkı fiyatını 1,796 TL olarak belirledi.
EKGYO: Şirketin 1,3 milyar TL nominal değerli hisselerinin ikincil halka arzının 6,7,8 Kasım tarihlerinde ve 2,50 – 2,80 TL fiyat aralığından olacağı açıklandı.
EMNIS: Borsa Yönetim Kurulu, 31.12.2014 tarihli finansal tablolarının yayınlanmasına kadar finansal durumunun düzeltilmesi, özkaynaklarının güçlendirilmesi için gerekli tedbirlerin alınması ve bu tedbirlerin KAP'ta açıklanması hususlarında Şirketin yazılı olarak uyarılmasına karar verdi.
FVORI: Borsa Yönetim Kurulu, 31.12.2013 tarihine kadar Şirket tarafından KAP'ta duyurulan ortaklık görüşmesinin olumsuz sonuçlanması ve FYYS kapsamındaki borçlarının ödenememesi halinde Şirket paylarının Gözaltı Pazarı'na alınabileceğini açıkladı.
GLYHO: Fitch Ratings, Global Yatırım Holding'in yabancı ve yerel para cinsinden uzun vadeli kredi notunu B- /durağan'dan CCC seviyesine indirdi.
HLGYO, HALKB: Halk Bankası, 05.11.2013 tarihinde 1,19 - 1,20 TL fiyat aralığından 1.000.000 adet HLGYO hissesi satın aldı ve şirketteki payını %77,00’ye yükseltti.
INDES: Şirket, Apple Teknoloji ve Satış Limited Şirketi ile iPhone cihazlarının ve aksesuarlarının Türkiye Distribütörlüğü konusunda sözleşme imzaladı.
MRTGG: Borsa Yönetim Kurulu, 31.12.2013 dönemli mali tablolarda iyileşme görülmemesi halinde Şirket paylarının İkinci Ulusal Pazar kaydından çıkarılarak Gözaltı Pazarı'na alınabileceğini açıkladı.
NUHCM: Şirketin bağlı ortaklıklarından Nuh Enerji Elektrik Üretim A.Ş.'nin %100 hissesine sahip olduğu Pamuk Elektrik Üretim Ticaret Ve Sanayi Ltd. Şti. hisselerinin tamamının satışı için niyet mektubu imzalandı.
RYGYO: Şirket, İzmir Menderes’de 13.169 m2 olan bir taşınmaz ihalesini 3.000.000 TL+KDV teklifle kazandı.
SEKFK: Şirket BDDK’ya sunduğu 2013/09 dönem mali tablolarında 2.999.000 TL kar açıkladı.
TKNSA: Teknosa’nın yeni Genel Müdürü Necil Oyman, hiçbir satın almadan vazgeçmediklerini söyledi. Oyman, "İnorganik büyüme değer katarsa iştahımız devam edecek" dedi. (Cnbc-e)
YATAS: Şirket, Çin'in Guangzhou şehrinde 1000 metrekare büyüklüğünde mağaza açtı.
YAYEN: Şirketin 2.500.000 TL nominal değerli payları 14 – 15 Kasım’da 4,80 TL birim fiyatla Birincil Piyasa’da halka arz edilecek.
YKBYO: SPK, Şirketin tasfiyesi konusunda yapılan başvuruyu olumlu karşıladı ve ayrılma hakkı fiyatını 1,32 TL olarak belirledi.“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
BİST
Dün yurtdışı piyasalarda izlenen negatif tablo yurtiçinde daha da etkili olurken, BIST 100 Endeksi günü %1,95’lik değer kaybı ile 74.744 seviyesinden tamamladı. Özellikle bankacılık sektörü hisselerinde yaşanan değer kayıpları dikkat çekici boyutta idi. Bugüne baktığımızda Asya borsalarında ve ABD vadeli endeks işlemlerinde sabah saatlerinde izlenen olumlu görünümün yurtiçi piyasalarımızın açılışına da pozitif yansıması beklenebilir. Günün devamında ise bu pozitif görünüm korunmaya çalışılacaktır. Öte yandan yurtiçinde bilanço açıklamaları devam ediyor. Bugün açıklanması beklenen bilançolar arasından dikkat çekenler olarak ASYAB ve ULKER sayılabilir. Bunların yanı sıra EKGYO’nun ikincil halka arzı için bugünden itibaren üç gün boyunca 2,50-2,80 TL fiyat aralığından talep toplanacağını da hatırlatalım.
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
'Milli Piyango en geç Ocak'ta özelleşir'
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
F.Bahçeli Kılıçdaroğlu'ndan şike isyanı
http://www.borsagundem.com/haber/f-b...-isyani/520788
Başbakan Erdoğan'dan Aziz Yıldırım'a tepki
Başbakan Erdoğan, partisinin Kızılcahamam kampında yaptığı açıklamalarda Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a tepki gösterdi.
http://www.fanatik.com.tr/basbakan-e..._34_341304.htm“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
-
günaydın arkadaşlar.Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
bu gaplı açılışaları hiç sevmiyom nedenseMevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
-
grafikler 60 dakikalık,,,
peki 10 tane sistemden baksan sonuç değişir mi değişmez,
doğru tek,
foto net...
abi ne diyor,
sular bulanık diyor,,,“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum

Yorum