a.s. usta hoşgeldin
Hisse_Trade 11
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
eyvallah abim,general72 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstera.s. usta hoşgeldin
hoş gördük,hoş bulduk,,,
avtur yanlış yaptı,,,
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
pengd 228
trades dostumuza tebrik ve teşekkür bol miktarda,,,“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
abimin aslanı 35 50,
çaylar o zaman ondan olur,,,“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
-
2,30 ila 2,40 arası direnç bölgesilevent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpengd 228
trades dostumuza tebrik ve teşekkür bol miktarda,,,
takip edilip işlem hacim li bir geçiş yapılırsa ki ben öyle umuyorum 3,xx rakkamları görebilir
malum arsa hikayesi .....
Biz trakyalıyız...
Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))
Yorum
-
-
abi ben varant işi ne odaklanın fazla katılamıyorum varant sayfası varsa söyle orada olayımayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryorumlarıda diğer üyeler yapacak
forumun aktif olması sizlerin elinde
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
-
-
-
Yorum