egcyh 062
Hisse_Trade 11
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
-
-
flap 130
132 üzeri olursasa
142 hedefleyebilir“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
-
mutlu 730
734 üzeri,
ytd değildir“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
gözde haberini 3. madde ile birlikte okumak gerekir...levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEd SEYKOTA
(alıntı,teşekkürlerimle)
<<< Hayatin kendisi de trendlere dayanir. Kuslarin kisin guneye goc etmesi gibi. Sirketler trendlerini belirler ve urunlerini bu trende gore ayarlarlar. Tek gozeli hayvanlar bile kimyevi ve isildak izler uzerinde trendler halinde hareket ederler.
<<<Trading sistemlerinin karliligi donguseldir. Trend takip edici sistemlerin cok buyuk basarilar kazandigi donemlerde, sistemin popularitesi artar. Sistemi kullananlarin sayisi artip, piyasalar trendden yatay hale geldiginde, sistemler kar saglamaz ve sermayesi az ve tecrubesiz tradeler elenir. Istikrar basarinin anahtaridir.
<<< Okudugunuz temel veriler gereksizdir, cunku piyasa tum haberleri zaten iskonto etmistir. Bundan dolayi ben temel analize "temel gereksiz" diyorum. Ancak bazi seyleri erken yakalayabilirseniz, o zaman isinize yarayabilir.
<<< Biten islemi gomdukten sonra ayrintilari gozden gecirmek icin mezari desmenin hic bir anlami yoktur. Belki bunlari Tahoe de gecirilen bir kis gununde aksam uzeri, yemekten sonra sominenin karsisina gectigim sirada dusunebilirim.
<<< Soru: İyi trading yapmayi saglayan unsurlar nelerdir ? Cevap: 1) Zararı kısa kesmek 2) Zararı kısa kesmek 3) Zararı kısa kesmek. Bu 3 kurala uyarsaniz, bir sansiniz olabilir.
<<< Ortak modeller bireysel piyasa tutumlarinin onundedir. Ornegin bono fiyatlariyla, bir duvarin uzerinde cok yavas bir bicimde hareket eden hamambocekleri arasinda buyuk bir benzerlik vardir. Malesef hamamboceginin pesinde olan kimselerin etrafinda, genelde islemin obur kismi ile ilgilenecek hic kimse yoktur.
<<< Bircok insan para kazanmak yerine, piyasalari anlamaya calisir.“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster‘Gözde’de yeni halka arz olacak
Murat Ülker, Ülker Bisküvi’de satılan hisseleri kastederek “Bu paraları ne yapacaksınız diye siz sormadan ben sorup yanıtlayayım: “Babamın bir tavsiyesi vardı, “Ben bugün varım, yarın olamayabilirim, elinizdeki paranın hesabını bilin. Bir düğüm atın bağlayın üzerine oturun” derdi. Biz de öyle yapıyoruz. Bundan sonra halka arz yapacak mıyız derseniz, henüz uzak olmasına rağmen herhalde ilk çalışma Gözde’de olacak. Şu anda Gözde’nin yüzde 85’i Yıldız Holding ve ailenin elinde. Biz şirketin halka açıklık payını yükseltmek istiyoruz” dedi.
yazının devamı ve tamamı
http://www.borsagundem.com/haber/is-...degilim/515946,,,levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterokuyalım,,,
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
-
ostim 416
420 ve 428 kritik
olursasa
geçersesa
445 civarı hedeflese ne olur,
hedeflemese ne olur...“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
Ne yaparsan yap, nasıl yaşarsan yaşa ama ; gülebilmek için birini ağlatma ve çıkarların için hiçkimseyi satma.
Honore De BALZAC“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
Yorum