levent martı Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Hisse_Trade 11
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
vurur geri gelir demişmiydik abim,,,
aslan 33 70“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
33 90,,,general72 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHocam 32,90 mı 33,90 mı güvenli bölge?“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
gitmezsin sen eczyt 630,
642 ye gel misket oynayalım,
seni gidi pabucu yarım,,,“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
-
can sağolsun be abimlevent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervurur geri gelir demişmiydik abim,,,
aslan 33 70
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
23 9 2013 yazmışız,levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpolho 223,
226 yı geçerse...
235 üzerinde kalmasını önemserim
polho 226,
afferim polho,,,

“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
tmsn
otkar
ne der abim bunlaraMevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
hiram yancılar nereye takılıyo :
)
Mevlana der ki;
Yorum
-
tmsn 552,GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertmsn
otkar
ne der abim bunlara
557 üzerinde
otkar 63 75,
63 50stopla üzeri takip edilelebilir,
65 25 geçtiğinde hızlanabilir,,,“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
11.05 şi geçti hele şükür 11.10 da çok nazlı imişMevlana der ki;
Yorum
-
Yorum