GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Hisse_Trade 11
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteratpet,atsyh,aksgy,alyag,anelt,beyaz,blcyt,brksn,br ova,bryat,comdo,clkho,fonfk...
vakti olan dostlar için,
bunlardan beğendiniz var mı?levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpaket no 2
dohol,fvori,gents,gsdde,hzndr,ihmad,katmr,kervn,ko mhl,kratl,krsan
vakti olan,
merak eden dostlar için,
beğendiğiniz var mı?haftasonu oturduk çalıştık,,,levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster3.paket:
luksk,mutgg,nttur,ostim,oylum,polho,sarky,tuddf,unyec
geride kalmasın...
paket yaptık...“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
iyi akşamlar..Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
Net gitti hala gelmedi ttneti aradım bizdede ekranlar yok yardımcı olamıyoruz dedi şaka olsa bu kadar olur artık yarın nasibimizi görürüzMutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
-
iyi akşamlar,duhafe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHayırlı akşamlar teknikçi arkadaşlar NUHCM yorumu alabilir miyim?
nuhcm 10 40
10 60 ve üzerinde kalabilirse,
10 90-12-12 50 hedefleyebilir,,,“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
izmdc 217 %10 15m21r1t1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
marifet iltifata tabii,
listeden,,,
Murat Hocam teşekkür ederiz,
Ellerine emeklerine sağlık,,,

“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
hoş geldiniz levent hocamBURADAKİ YAZILARIM KESİNLİKLE AL - SAT - TUT TAVSİYESİ İÇERMEZ BUNA UYARAK KESİNLİKLE ALIM - SATIM YAPMAYINIZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ
Yorum
-
Izmdc eldeydi tabi akşamı bekleyemedik umarım comdo yarın devam ederMutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
-
Nerelerdesin simurg hocam senin yerin burası hoşgeldin
Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
-
efekent ve levent üstadların listelerini yanyana yadım ortak çıksa ona tutunmayı düşündüm
1 tane bile çıkmadı
iyi tarafından bakalım ...
Yorum
-
günaydın yahu kimsecikler yok hala .. dün sabah 9 kalktım hala ayaktayım seans arası uykuyu hayal ediyorum şimdiden
Yorum
-
s.a günaydınlar bol bereketli kazançlar hayırlı cumalarBURADAKİ YAZILARIM KESİNLİKLE AL - SAT - TUT TAVSİYESİ İÇERMEZ BUNA UYARAK KESİNLİKLE ALIM - SATIM YAPMAYINIZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ
Yorum
-
**İpek Koza Doğal Enerji şirketi, Batman’ın Kozluk ilçesinde İpek-1 kuyusunda 34 graviteli petrole rastladı. İpek Doğal Enerji Kaynakları Sondaj Koordinatörü Cem Vanlı; “2856 metrede kaliteli artezyen halinde petrole rastladık. Üretim çalışmalarımız sürüyor” dedi.
Yorum
-
26.09.2013 tarihinde Logo Yazılım San. ve Tic. A.Ş. payları ile ilgili olarak 4,74 - 4,85 fiyat aralığından 20.951 adet alış işlemi ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte Logo Yazılım San. ve Tic. A.Ş. sermayesindeki paylarımız 26.09.2013 tarihi itibariyle % 6,441 'e ulaşmıştır.....
logo pastaya çileği bugün koyar mı ??? alımlara devam eder mi???Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum

Yorum