Bir şirket neden lisansını iptal ettirir?
Hisse_Trade 11
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
s.a arkadaşlar LEVENT HOCAM
yeni akıllı telefon almayı düşünüyorum samsung istiyorum fiyatı 700 / 1000 tl arasında olsun ne önerirsiniz alttakilerden hangisi daha iyi mantıklıdır fiyatlarıda birbirine çok yakın kullananlar ne derler yorumlarınızı bekliyorum fiyatlarıda birbirine çok yakın
SAMSUNG I9082 GALAXY GRAND BEYAZ CEP TELEFONU
SAMSUNG I8190 GALAXY SIII MİNİ BEYAZ CEP TELEFONUBURADAKİ YAZILARIM KESİNLİKLE AL - SAT - TUT TAVSİYESİ İÇERMEZ BUNA UYARAK KESİNLİKLE ALIM - SATIM YAPMAYINIZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ
Yorum
-
abi iphone var,samsung bilmiyorum,,,“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
Şimdi seansin başlamasına 20 dk olsa.. Sanki çok kazanıyorumya
Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
-
diyelim oldu abi planın hazır mı,sinterklass Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterŞimdi seansin başlamasına 20 dk olsa.. Sanki çok kazanıyorumya
neyi nerden alıp neyi nerden satacaksın,
oyun planın ne,
4-4-2 mi
3-5-2 mi
yoksa,
ne,
oyun planın ne?
misal fırıncı dükkanı açarken ekmeğin fiyatı belli,yani,,,
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
Akşam tam olarak yaziyim abi hem yanlış görürsen uyarirsinMutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
-
Yorum
-
levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteratpet,atsyh,aksgy,alyag,anelt,beyaz,blcyt,brksn,br ova,bryat,comdo,clkho,fonfk...
vakti olan dostlar için,
bunlardan beğendiniz var mı?levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpaket no 2
dohol,fvori,gents,gsdde,hzndr,ihmad,katmr,kervn,ko mhl,kratl,krsan
vakti olan,
merak eden dostlar için,
beğendiğiniz var mı?3 paket çalışıldı...levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster3.paket:
luksk,mutgg,nttur,ostim,oylum,polho,sarky,tuddf,un yec“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
evet,VIX100 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1.sistem 77750 kırılınca sat vermek üzere yanlış kavramadıysam
trend başlangıçları da enteresan,,,
Yorum
-
m21r1t1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterburası fena değilmiş
başarılar levent beylevent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdikkatle takip edilmeli , düşüşte nakit çıkışı durağan y.t.d.
netas güncel y.t.d.
7,30 destek - 7,60 direnç
http://forum.keyborsa.com/showthread...ade-11/page203
PTOFS, geçen haftadan da listemizde vardı devam, y.t.d.
ASELSAN, 8,50 ++destek ile ,, 8,90++ y.t.d.
POLHO, listemizde . y.t.d.
İZMDC , listemizde, y.t.d.
http://forum.keyborsa.com/showthread...ade-11/page206levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDENCM , listemizde , y.t.d.
SKTAS, listemizde , y.t.d.
http://forum.keyborsa.com/showthread...ade-11/page208
takibi kolay olsun,,,
hocamız da,listemiz de,
ne lazımsa,
hepsi tamam,,,
Yorum
-
hocam paketleri sabah mı takip edicez ? yoksa yayınlıycak mısın
Yorum
-
levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdiyelim oldu abi planın hazır mı,
neyi nerden alıp neyi nerden satacaksın,
oyun planın ne,
4-4-2 mi
3-5-2 mi
yoksa,
ne,
oyun planın ne?
misal fırıncı dükkanı açarken ekmeğin fiyatı belli,yani,,,

tam portföy fenerdeyim
1- aşağı gider 27 . 3 ü kırması halinde stop
2-yukarı giderse 28 90 direncinde orayıda hızla geçerse 29 70 de yarısını çıkmak ...
3- PTOFS, geçen haftadan da listemizde vardı devam, y.t.d.
POLHO, listemizde . y.t.d.
İZMDC , listemizde, y.t.d.
kısımlarımız var
tabi diğer incelenenlerde lstemde ..... sabah ola hayrola .....Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
-
tredas üstad yok mu bir şey çorbaya lezzetli baharatlarından katmak istemez misin
Yorum
-
konuk arkadaşlar sayfadaki hiç bir yazı yatırım tavsiyesi değildir, yatırım tavsiyesi olması için yazılmamıştır , bu sayfada bugüne kadar kimse birbirini kırmamıştır bu prensipler çerçevesinde buyrun sizde forumumuza katılın sizde fikirlerinizi yazın ..Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
Yorum