74841
Hisse_Trade 11
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
-
-
-
-
-
fonfkdan çıkmamla gitti.... olsun güzel bir şey duydum bugün o yeterli ... 2008 de törörle mücadelede yaralandığımdan beri ilk defa bir amir büroda çalışmam için elinden geleni yapacağını söyledi .. bu bugün yettiMutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
-
-
sevincin mutluluğumuzdur,,,sinterklass Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterfonfkdan çıkmamla gitti.... olsun güzel bir şey duydum bugün o yeterli ... 2008 de törörle mücadelede yaralandığımdan beri ilk defa bir amir büroda çalışmam için elinden geleni yapacağını söyledi .. bu bugün yetti
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
levent hocam 1 yeni özel mesajınız var ivedi bir kon uyardımcı olursanız sevinirimMutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
-
sağolun hocam varlığınız yetiyor ..levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersevincin mutluluğumuzdur,,,
Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
-
Yoksa garan ile bugün piyasayımı tutuyorlar acabareisim_43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGenelde akbank ile garanti eşit gider ama bu kez arası açılmaya başladı levent hocam bu durumda akbank amı girmeli yoksa garandan mı çıkmalı
Birşeyler biliyorsan anlatki dostlar faydalansın.
Birşeyler bilmiyorsan sus ki millet adam sansın.
Yorum
-
tamamdır,,,sinterklass Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterlevent hocam 1 yeni özel mesajınız var ivedi bir kon uyardımcı olursanız sevinirim
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
Yorum