KEYBORSA Tahmin Yarışması
Collapse
X
-
başkandan alıp vob a yatırıyoyum,ralli işi kolay değil,destekliyoruz...TALEBE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterefedi abi..hep.......alıyorsun..........cumhuriyet altınlarını..............

TALEBE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEfedi abi.........yaz tatiline giriyoruzdur...inşallah...................
bilvesile , sizin,başkanın, mançuryanın,kavak abinin ve diğer arkadaşların gayretlerine teşekkür ederim....

tatil,tatil...
tilkinin dönüp,dolaşıp geleceği yer belli...
http://forum.keyborsa.com/showthread.php/6115-KEYBORSA-Tahmin-Yarışması/page999(kopyalayıp yapıştırın..:))
<<<===T.C. KEYBORSA tahmin yarışması;pazartesi 09:40 a kadar tahmin yapmayı unutmayın,buyrun:===>>>
Yorum
-
-
Mutlu ile yarışmaya katılıyor; yarışmacı arkadaşlarıma tüm iyi niyetimle sonunculuk temenni ediyorum
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
-
benim partner belli.. girelimayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterson haftaya 6sray la girdik bakalım ne olacak
bakalım yine yeni yeniden.... son hafta kıyağını yaparmı acep

TEKTUSabır, çoğu kimsenin zannettiği gibi bir eylemsizlik, tepkisizlik, edilgenlik yahut acizlik hali değildir. Bir direniştir, kararlılıktır, dik durma çabasıdır, sürekli bir mücahededir. Yiğitliği gerektirir.
Yorum
-

Yorum