Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
ben yerimden mennundum sadece umantarla aramıza yabancı girmesin istemiştim
[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
şimdide 2 kişi girmiş araya alpbikede niyeti bozmuş illa en arkada ben olacam diyo
[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
yok öyle milleti alttan dikizlemek efedi bey, gel bakim birazda sen önüme
pozisyond abi değişiklik yok gibi
iki günde+ %42 üzeri getiri ile 1 incili korumuşum.
cumaya 3 gün kadı.
artık kupalardan birini kaparız.
Geçen hafta %107 getisi olan hisse, haftanın ilk iki gününde %42 artış daha yapıyor. Böyle saçma örnekleri görüp koşarak borsaya gelenleri yatırımmış, uzun vadeli alıp beklemek gerekirmiş masalları ile ancak hisse hamalı yaparlar.
bana denk gelmezki böyle kağıt
zaten denk gelse %20 de verirdim
Geçen hafta %107 getisi olan hisse, haftanın ilk iki gününde %42 artış daha yapıyor. Böyle saçma örnekleri görüp koşarak borsaya gelenleri yatırımmış, uzun vadeli alıp beklemek gerekirmiş masalları ile ancak hisse hamalı yaparlar.
ben yinede uzun vade alıp beklemekten yanayım.
bu tip hisseler yüzünden parklarda ot yolan çok insan gördüm.
Yorum