dereceye girenleri tebrik ediyorum. herkese iyi haftasonları...
KEYBORSA Tahmin Yarışması
Collapse
X
-
Japonya ile nükleer anlaşma imzalanma ihtimali var galiba. Bu da japon aracı kurumun notumuzu arttırması manasına gelebileceği gibi japon yatırımcıları çekebilir. 3.havayolu muhabbettine de iyi para girecek hazineye. Tüm dünya endeksleri zirvede. Daha ne olsunfirenze Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterendeks düzlükte iyi kaptırdı. hayırdır inş.
I'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
Açıkcası her iki sıralamada da bist100 ün zirvelere yakın olması ve aok75 in garanla öte köyde 1. oluşu endeksin nelerden ibaret oluşunun kanıtı olduğu gibi biz yatırımcıların ne kadar boş beleş kağıtla uğraştığımızın da net bir göstergesidir.firenze Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterendeks dereceye girseydi kupayı kim alacaktı ?


I'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
Haftanın başarılı tahmincilerini tebrik ederim. İtibar puanı ödülleri verilmiştir. İyi haftalar dilerim.
Yorum
-
efedi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1.miz tredas
http://forum.keyborsa.com/showthread...794#post480794
2.miz manif
http://forum.keyborsa.com/showthread...909#post480909
3. müz duranduran
http://forum.keyborsa.com/showthread...960#post480960
Sonuncumuz marmaralı41
http://forum.keyborsa.com/showthread...935#post480935
arkadaşları tebrik ederim.
T.C TÜRKİYE CUMHURİYETİ
Yorum
-
Sonunculuğa oynamıştım ve endeksin böyle bir haftasında %50 kayıp bence marifettir diyorum

Dereceye giren arkadaşlari tebrik eder, haftaya Blcyt diyorum..
Yorum
-
GÜnaydin aticilar sayi olarak az kalmiŞiz ben bİ tur atayim[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
Yorum
diyelim.. Şampiyonluk çok yakın nede olsa. Biri seçti ise haber edin değiştireyim.

Yorum