Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
gurbet ne yana duser usta
sila ne yana
hasret hep bana
bana mi duser usta?
Sabır, çoğu kimsenin zannettiği gibi bir eylemsizlik, tepkisizlik, edilgenlik yahut acizlik hali değildir. Bir direniştir, kararlılıktır, dik durma çabasıdır, sürekli bir mücahededir. Yiğitliği gerektirir.
Lütfen bu hafta 69 tahminciyi geçelim, 69. kim olmuş diye 1 haftadır günde 2 kez listeye bakıyorum, her seferinde 69 tahmin yok ki neye bakıyon diye kendime hayıflanıyorum
kardemir görünce içim parçalanıyor, görmek ve okumak istemiyorum, ahh sevgili yatırım danışmanım Pınar hanım, sözünü hiç dinlemem ama ilk defa bir sözünü dinlemedim için çok pişmanım
SEN SEN OL '' MUTLU İKEN SÖZ... ÜZGÜN İKEN CEVAP... ÖFKELİ İKEN DE KARAR VERME..!!
13. Siraya gİreceĞİmİ bİlse İdİm az beklerdİm.... LÜtfen alpbİke nİn oluruda olursa siralama yerlerİmİzİ deĞİŞİn.... UĞursuzluĞuna İnanasim var....
Sabır, çoğu kimsenin zannettiği gibi bir eylemsizlik, tepkisizlik, edilgenlik yahut acizlik hali değildir. Bir direniştir, kararlılıktır, dik durma çabasıdır, sürekli bir mücahededir. Yiğitliği gerektirir.
yıkılacak yer arıyon heralde, yok ben kabul etmem, başkanı 13 e yazsın
TÜKENDİİİİİİ nakti ömrüm
Dilde sermayem bir ah kaldı gülüm kaldı amannn amann
Sanırım derdimi lokmana gösterdim, dedi eyvahh eyvahh
Bu derdim, devama bir çare
Hakiki bir ilah kaldı oy gülüm amannn amannn
Ne kara günler beni kalketmiş mevlam
Ne kötü günlerde beni doğurdu zamanlı anamm
Tutundu şemsi bahtım goncagüllerim
Simsiyah kaldı gülüm amann amann
Elimde bir keşkül
Başımda bir küllah
Oda bana sermaye kaldı amann amannn
Ölümüne dilendi nendi nendi
Sebebimsin, sin oyy oyy
beni atladığı için 13 olmuşsunuz.
13 sırayı alır ORGE * baştan veya sondan bir yerleri kaparım .
iyi o zaman... efedi kardeşimin dikkatine arz diyelim... kavak63 kardeş 13. sıra.. bendeniz 14. sıra ..lütfen.
TÜKENDİİİİİİ nakti ömrüm
Dilde sermayem bir ah kaldı gülüm kaldı amannn amann
Sanırım derdimi lokmana gösterdim, dedi eyvahh eyvahh
Bu derdim, devama bir çare
Hakiki bir ilah kaldı oy gülüm amannn amannn
Ne kara günler beni kalketmiş mevlam
Ne kötü günlerde beni doğurdu zamanlı anamm
Tutundu şemsi bahtım goncagüllerim
Simsiyah kaldı gülüm amann amann
Elimde bir keşkül
Başımda bir küllah
Oda bana sermaye kaldı amann amannn
Ölümüne dilendi nendi nendi
Sebebimsin, sin oyy oyy
SEN SEN OL '' MUTLU İKEN SÖZ... ÜZGÜN İKEN CEVAP... ÖFKELİ İKEN DE KARAR VERME..!!
Yorum