Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Birkaç taramada çıktığı için gönderiyorum. 1,06 güçlü direnç.
1,06 üzeri kapanış yaparsa ya da 1,06 üzerinde hacimli birkaç saat kalabilirse topukları yağlayabilir.
"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
Yeşil indikatörüm 12.512 den geçiyor. Altında kapatmış. OLUMSUZ....
Yarın toparlanamadığı takdirde söyleyeceği şarkı belli....
Yak bütün fotoğraflarııııı
Ona ait bütün eşyalarııııı
Bu gece ümitlerini al koynuna
Gün doğmadan unut insafsızıııııııı
ne dedik 3 gün önce hatırlayalım. Yeşil indikatörün görevini biliyoruz artık orta vade ciddi direnç ve destek bölgesi.
Altında kapanış / kapanışlar Tarkan'dan "Gülümse Kaderine" yi söyletiyor.
Üstüne mor indikatörde beyazı aşağı kesmiş. Mor dönüp beyazı yukarı kesene kadar diken üstünde uyumaya devam.
"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
yeşil indikatörün geçilmesinin zor olduğunu paylaşmıştım. burayı geçerken çok iyi bir haber eşiliğinde ciddi bir hacimle kırmalıyız kalıcı bir yükseliş için.
Ulusal endeksimize bakalım....
burada da pek farklı birşey yok daha önce çalışan 61827 desteğine dikkat.
Kırılırsa altta 60837 ler gündeme gelebilir.
Hint Atasözü
Yorum