Günaydın........
EFEKENT ile Analiz
Collapse
X
-
tarama isteriz hocam...tşkMevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
hatek tavan tavan gıtmıstı 6,9 olmustuhiram Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEvet bir ara hatek li bir taramasi vardi hocanin ora gruba girenin dÜŞeni yoktu...
Hatek 5,20 yazmsitin hocam bende hic yukselmez demistimm hatirladiniz umarim
Yorum
-
İŞTE HOCAM BUU BUUEFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryeni sistem, yeni tarama.
Bu listeden de umutluyum. yarın ola hayrola...

YENI TARAMA YENI SİİSTEM
bu taramadakı butun kagtlar prımlendı
Yorum
-
eylülde aslanla ilgili çıkan haber :
OYAK, 7.18 MİLYON TL NOMİNAL TUTARLI ASLAN ÇİMENTO HİSSESİNİN KAYDI İÇİN MKK'YA BAŞVURDU
Ordu Yardımlaşma Kurumu Oyak Genel Müdürlüğü, 7.18 milyon TL
nominal tutarlı Aslan Çimento hissesini Borsada satışa konu edilebilmesi
amacıyla Merkezi Kayıt Kuruluna kayıt için başvurdu.
KAP'a gönderilen Merkezi Kayıt Kuruluşa yapılan başvuru bilgilerine
göre, OYAK, 7 milyon 184 bin 379 TL nominal tutarlı hisse için başvuru
yaptı.Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
-
sn. hiram 89 adet tarama formulüm var. ama bu formulü inanın bulamadım. sanırım başarılı bulmadım sildim. kriteleri neydi bilmiyorum. ben bu listeden bossa, rheag almıştım. onlarda malum sürüünüyor hala. yani bu tarama başarılı diyemem. ama hatek farklı bir kriteriyle sıçramıştır mutlaka.hiram Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİŞTE HOCAM BUU BUU
YENI TARAMA YENI SİİSTEM
bu taramadakı butun kagtlar prımlendı"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
escomefekent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbuldum tekrar verelim bakalım bişiyler çıkacak mı?

Yorum
-
BIST100 Saatlik USD bazlı görüntüde 39930un geçilmesi ile fincan kulp onaylanır.
Hedef 43500 olur ki %50 FIBO direncidir.
"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
Yorum