Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
XU100 günlük. FIBO seviyelerine göre kısa hedef 77250.
senaryo 1: bu seviyelerden bir düzeltme görebiliriz diye düşünüyorum. senaryo 2: yatay banda sararsa ise 77250 ye doğru giderken ortalamaları arkasından sürükleyerek dengeleri kuracaktır.
1. senaryonun gerçekleşmesi halinde (sert yükselişle 77.250 ye varılırsa) 75.000 - 73.500 seviyelerine doğru bir düzeltme görmemiz beni şaşırtmayacaktır.
2. senaryonun gerçekleşmesi halinde ise genele yayılma isteğinde olan rallide endekse bağlı olmayan hisselerde yükselişler devam edecektir.
zira 1 ay önce 34 olan trenddeki hisse sayısı 143 e çıkmış durumda.
"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum