Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
XU100 ulusal endeksimiz. Yeşil indikatör geçilmesi zor bölge. (dikenli tellerle çevrili) bu kadar kolay geçilmemeli. daha önceki kırmızı yuvarlakla gösterilen bölgeleri inceleyiniz. yeşil indikatör üzerinde kırmızı hat var. VIP bölgesine geçiş. herkes girememeli. 64500 bölgesinde biraz satış yiyebiliriz. karlar sindirilmeli. sonrasına yarın bakalım.
demişiz. bakalım son durum nasıl olmuş.
yeşil indikatörün geçilmesinin zor olduğunu paylaşmıştım. burayı geçerken çok iyi bir haber eşiliğinde ciddi bir hacimle kırmalıyız kalıcı bir yükseliş için.
"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
yeşil indikatörün geçilmesinin zor olduğunu paylaşmıştım. burayı geçerken çok iyi bir haber eşiliğinde ciddi bir hacimle kırmalıyız kalıcı bir yükseliş için.
yeşili geçemedik ve turuncuda tutunduk.
turuncu indikatör 62.869 dan geçiyor. altında 62,173 var.
"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
Yorum