Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Yeni zirve görülmüştür. showu ben değil ADEL yaptı. buda utandırmadı çok şükür. :081:
hay maşallah tü tü tü nazar deymez inşallah ::::::::::)))
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
sevgili abim usdtry bi güncel analiz rica etsek,
dolartl günlüklerde bir tobo oluşmaya başladı minimum hedef 2.040 diye düşünüyorum.
bide graf atmayı öğrensem..
yazdıklarım kendi düşüncelerimdir,yatırım tavsiyesi değildir.
Tekniz analiz işinde yeniyim ve daha dogrusu borsada da yeniyim ve teknik işine merak sardım
KNFRT içinde kendimce bir değerlendirme yaptım... Senden yapmış olduğum değerlendirme hakkında yorum alırsam memnun olurum....
1- Garfikte belirttiğim dalga sayımı dogrumu dur?
2- Grafikte yukarı hareket dalgası olarak düşünürsek, 960 başlayıp 1380 biten ve 850 düşen dalganın baska bir dalga (Intermediate, primary, cycle, supercycle artık hangisi ise ) 1.dalga ile 2.dalga olabilirmi? Eğer öyle ise 3.Dalga boyu uzun olacağından hedefi;
a) 1.dalga boyu kadar 13,80-9,60=4,20+8,50=13,70
b) 1.dalga boyunun 1,618 katı, 4,20x1,618=6,80+8,50=15,30
c) 1.dalga boyunun 2,618 katı, 4,20x2,618=11,00+8,50=19,50 veya daha fazlası ????
3-Eğerki aşağı hareket dalgası olarak düşünürsek, 5.den (A) ya hareketi 1.Dalga, (A) dan (B) ye hareketini 2.Dalga, (B) den (C) ye hareketini 3.Dalga olarak düşünürsek şu anda 4.dalga hareketini tamamlamış mı olur? öyle ise hedef sanırım 6 lı rakamlar olur...
4- Bunların dışında yepyeni bir dalga olarak düşünürsek, şu an için 1.Dalganın sonuna mı gelmiş? sonu değilse eğer son fiyat hareketinde 1040 gecemedi 1040 da GANN yelpazesinde direnç olmuş durumda, ve GANN Karesinde elmasın içinde, fazla karışık olmasın diye çizmedim GANN Karelerinde elmas içindeki fiyat hareketinin yukarı ve aşağıya dogru kırması sert olur, yanılıyormuyum???
5- Bu arada hissede ki olumsuzluklar agırlıklı ortalamanın altında kapanış yaptı, sto (5-3-3) tepede rahat değil sanırım , son gün hacim düşük kaldı,
Olumlu olanlarsa, sto (14-5-3) rahat durumda, 5-12-14 günlük HO üstünde ve alt taraftan kesismek üzere, macd 0,40 kesismiş yukarı yönlü, momentum yukarı yönlü, aroo up 0 cizgisinde,
Sanırım karışık oldu ama yazarak tam birşeyler anlatamıyorum kusura bakma....
Saygılar...
Tekniz analiz işinde yeniyim ve daha dogrusu borsada da yeniyim ve teknik işine merak sardım
KNFRT içinde kendimce bir değerlendirme yaptım... Senden yapmış olduğum değerlendirme hakkında yorum alırsam memnun olurum....
1- Garfikte belirttiğim dalga sayımı dogrumu dur?
2- Grafikte yukarı hareket dalgası olarak düşünürsek, 960 başlayıp 1380 biten ve 850 düşen dalganın baska bir dalga (Intermediate, primary, cycle, supercycle artık hangisi ise ) 1.dalga ile 2.dalga olabilirmi? Eğer öyle ise 3.Dalga boyu uzun olacağından hedefi;
a) 1.dalga boyu kadar 13,80-9,60=4,20+8,50=13,70
b) 1.dalga boyunun 1,618 katı, 4,20x1,618=6,80+8,50=15,30
c) 1.dalga boyunun 2,618 katı, 4,20x2,618=11,00+8,50=19,50 veya daha fazlası ????
3-Eğerki aşağı hareket dalgası olarak düşünürsek, 5.den (A) ya hareketi 1.Dalga, (A) dan (B) ye hareketini 2.Dalga, (B) den (C) ye hareketini 3.Dalga olarak düşünürsek şu anda 4.dalga hareketini tamamlamış mı olur? öyle ise hedef sanırım 6 lı rakamlar olur...
4- Bunların dışında yepyeni bir dalga olarak düşünürsek, şu an için 1.Dalganın sonuna mı gelmiş? sonu değilse eğer son fiyat hareketinde 1040 gecemedi 1040 da GANN yelpazesinde direnç olmuş durumda, ve GANN Karesinde elmasın içinde, fazla karışık olmasın diye çizmedim GANN Karelerinde elmas içindeki fiyat hareketinin yukarı ve aşağıya dogru kırması sert olur, yanılıyormuyum???
5- Bu arada hissede ki olumsuzluklar agırlıklı ortalamanın altında kapanış yaptı, sto (5-3-3) tepede rahat değil sanırım , son gün hacim düşük kaldı,
Olumlu olanlarsa, sto (14-5-3) rahat durumda, 5-12-14 günlük HO üstünde ve alt taraftan kesismek üzere, macd 0,40 kesismiş yukarı yönlü, momentum yukarı yönlü, aroo up 0 cizgisinde,
Sanırım karışık oldu ama yazarak tam birşeyler anlatamıyorum kusura bakma....
Saygılar...
sn. mustiky paylaşımınız için teşekkürler. Elliot dalga prensibini kullanmıyorum. o yüzden dalga sayımınız konusunda size doğru yada yanlış diyemeyeceğim. kendi yazdığım indikatörlerimle yorumlamaya çalışayım.
KNFRT, 9,04 den itibaren düşüş dalgasını yükselişe çevirmiş. düzeltmede. 10.42 yatay kanal direnci denenmiş kırılamamış. 10,68 uzun vade direnci. 10,68 in hacimle kırılması halinde 10,90 lar görülecektir.
"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
sevgili abim usdtry bi güncel analiz rica etsek,
dolartl günlüklerde bir tobo oluşmaya başladı minimum hedef 2.040 diye düşünüyorum.
bide graf atmayı öğrensem..
USD/TRY güncel grafik
"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
sa hocam musaıtsen maktk ve hatek analızı rıca edebılrımıyım tesekkurler
MAKTK, 1,68 de oluşan sat sinyalinden beri henüz al sinyali düşmemiş olsa da, dip çalışmasını yapıyor görünümünde. 1,00 üzeri kapanışlar 1,21 yolunu açar.
HATEK, buda pek farklı sayılmaz. patlama noktasında. 6,66 geçildiğinde 6,84 görülmeli. 6,84 üzerinde tutunursa 7,60 direnci.
Hint Atasözü
Yorum