XU100 analizleri :)
Collapse
X
-
Merhaba bu forumda ilk yazım.Uzun zamandır kullanılmayan bu topicte kendimce (amatörce)paylaşımlar yapmak istiyorum.Yazdıklarımın bir yerde toplanarak kendimin performansını değerlendirmek istiyorum.İlk olarak bugün ADEL 20,84 den alış giriyorum.hedefim kısa vadede 23,16 .bakalım ilk öngörüm nasıl sonuçlanacak.Vira bismillah.Tarih 25/04/2016
Yorum
-
6,43 e kadar gelip 6.34 e kadar çekildi.medihaluk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYalnız ALCTL ben riske girerek 6,31 den alış girdim.Riske girmemek için aslında 6,43 üstü kapanışlar gerekir.
Yorum
-
şu an 20,00 eğer iki gün 20,25 altında kapatırsa stoplarımmedihaluk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster20,84 den aldığım ADEL hisseleri için 20,25 altında stop koyacağım.
Yorum
-
bugün beklentim 20,25 üstü bir kapanış.medihaluk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşu an 20,00 eğer iki gün 20,25 altında kapatırsa stoplarım
Yorum
-
maalesef ADEL zararına satıldı.medihaluk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterADEL hissesini satmıyorum.çünkü normal olmayan üç dört gün yaşadığımızı düşünüyorum.önümüzdeki hafta normal bir borsa olur ve 20,25 üstüne atmaz ise kapatırım.
Yorum

Yorum