Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
sevgili yemekci,
Topicin hayirli ugurlu olsun, insallah ilk mesajinda yazdigin amacina uygun olur.
Borsada insan yillar suren stressden sonra gun geliyor stressin kendisini stress sebebi oldugunu da anliyor.
Hayirli olsun diye 2 satir yazalim dedik, onun da icine ettik, ozur.
Beylikdüzü'nden çıkıyorum yola ilk ZORLU'nun kulesi karşımda,yol boyu ford otasan,tüpraş,marshall,eminiş,demirdöküm,yataklar, akenerji,.......denizli'de yan yatmış tümteks.
Babamın evine girince yanımda hanım ve çocukların olduğunu hatırlıyorum.Kafayı kırmışım haberim yok.
Çok güzel özetlemişsin abi.Çok şeyler kaçırıyoruz çok.:040:
Düşman bellediysen birini borsaya bulaştır yeter.Daha da bişey yapmana gerek yok.
Ne güzel özetlemişsin durumumuzu
Bize sn Babo ağbının dediği gibi
TC yetmiyor
Yurt dışına takılıyoruz
Değerli dostlar
Bir topık actık bak sevgili simurg bile
forumu birakmaya karar vermiş
yanı yarı yolda kaldık
Halbuki ne hayaller beslemiştik
Sevgili M.Dğny kardeşimizin yokluğunu firsat bılıp
Ahkam kesecek, Rakamlar verecek
Sizi aydınlatacaktık
Yanı hocanın olmadğı yerde keciye abdurrahman celebi derler
mısalı takılacaktık
Olurmu bu yanı şimdi
Evet sevgili simurg hocam
olurmu bu yanı...
Bir aile yuvası oyle kolay dağılırmı
yada dağıtılırmı bilmem
Topiğin hepimiza faydalı olur umarım..Doğruyu gördüğümüz halde hepimiz vob da bi şekilde mutlaka yakalanıyoruz..O zor ve stresli süreci hepimiz yaşıyoruz..
Birbirimizin hatalarından ders alarak bu süreci aşmayı öğrenmemiz gerekiyor..
Vob farklı bir dünya.. Bunu hisse işlemi yapanların yaşamadan anlaması çok çok zor .. Hissesi 3-4 gün taban giden birinin yaşadıkları bir kaç saat içinde yaşanabiliyor..Aynı gün içinde farklı duygu fırtınalarına kapılabilmek an meselesi.. Kişiyi bir anda... eyvah! ne yapmam doğru olur? çaprazlarından alıp... Ben var ya bennnn moduna sürükleyip .. bir kaç saat sonra yerlere çarpabiliyor..
En kısa zamanda hatalarımızı yakalayıp bunları aşabilmemiz dileğiyle .. Topiğin hayırlı uğurlu olsun..
sevgiler caty
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum