gunguruk Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Seansı Anlık olarak Nereden Takip Ediyorsunuz ?
Collapse
X
-
Sadece 10 bin YTL ile bir günde 150 - 200 bin işlem hacmi yaptığımı biliyorum.:36_1_13:betaserc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn.gunguruk o kadar hacim yapan insanlar ky olabilir mi sizce?
Yorum
-
Ben işin o kısmını düşünemedim hocamMur@T_ERISKIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSadece 10 bin YTL ile bir günde 150 - 200 bin işlem hacmi yaptığımı biliyorum.:36_1_13:
Yorum
-
-
kardes eger sende ttnet aile koruma paketi varsa devre dışı bıraktıgında ykb nin brogramının çalıstıgını göreceksinvolkandede Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterya nedendir yapı kredi üyesi olduğum için ıbs real trade var bende ama açılmıyor sorun nerde acaba explorerla denedim olmadı firefoxta açmadı acaba nerde problem çıkıyor arada bir açılıyor,bende canlı takip etmek istiyorum ama maalesef olmuyor
Yorum
-
Bu görevi yapabilecek bir gönüllü bulamadık henüz...;)cucck Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterasagı kademedekı alıcıları yukarı kademedekı satıcıları gosteren varmı arkadaslar lutfen yardım
Yorum
-
Anlık derinlik verilerine herhangi bir web sitesinden ulaşamazsınız.cucck Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterasagı kademedekı alıcıları yukarı kademedekı satıcıları gosteren varmı arkadaslar lutfen yardım
Derinlik verilerini yayımlama hakkını imkb'den satın almış kurumların(Matriks, IBS, Euroline....) hazırladığı ücretli yazılımları kullanmak zorundasınız.
Yorum
-
Denizbanktan işlem yapmama rağmen anlık borsa sayfasını zar zor açsanız bile yenilemeye çalışın bakalım göreyim..Kanser olmanız en çok 2 hafta sürer...Denizbankın ise umurunda bile değil..değiştireceğim bankayı...Aman sakın ordan bakmayın ..anlık diye yenilemezseniz sabit sandığınız kağıt çoktann dip olmuş şekilde karşınıza çıkıveriyor
SAĞOLASIN DENİZBANK..MÜŞTERİLERİNİ REKLAM FİLMİNDE OLDUĞU GİBİ ADADA MAHSUR BIRAKMAKTAN ÇOK ZEVK ALIYOR OLMALISIN...
Yorum
-
sayfasını yenilemiş..içinden çıkabilirsen çık....karmaşıklığı teknoloji zannediyor bunlar..timur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhttp://finans.mynet.com/ sadece mynet üyeliği ile seansı takip edebilirsiniz
Yorum
-
Yorum