Teknik analiz nedir ?

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • Apex
    Yeni üye
    • 20 Nisan 2009
    • 2

Teknik analize yeni başlayanlar

Arkadaşlar ben henüz üniversite son sınıftayım ve bu teknik analiz konusu beni bayağı sarmış durumda bu konuda kendisini geliştirmiş üstadlarımdan bu konuda nasıl ilerlediklerini ve tecrübe edinme konusunda nasıl bi yol izlediklerini merak ediyorum... benim gibi yolun henüz başında olanları ve bu konu hakkında bize yol gösterecek her düzeyde arkadaşları bu başlık altında buluşturarak işi öğrenmek isteyenlere yol göstereceklerini umuyorum....

Saygılar...

Yorum

• tutkun
      Katılımcı
      • 21 Mart 2009
      • 51

Apex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Arkadaşlar ben henüz üniversite son sınıftayım ve bu teknik analiz konusu beni bayağı sarmış durumda bu konuda kendisini geliştirmiş üstadlarımdan bu konuda nasıl ilerlediklerini ve tecrübe edinme konusunda nasıl bi yol izlediklerini merak ediyorum... benim gibi yolun henüz başında olanları ve bu konu hakkında bize yol gösterecek her düzeyde arkadaşları bu başlık altında buluşturarak işi öğrenmek isteyenlere yol göstereceklerini umuyorum....

Saygılar...
      Üstadları iyi takip et kardeş.

Yorum

• yusuf79
        Tecrübeli
        • 25 Mart 2009
        • 517

tutkun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Üstadları iyi takip et kardeş.
        kesinlikle

Yorum

• ketenhelva
          ..................
          • 10 Aralık 2008
          • 1488

apex forumun borsa okulu kısmı var,oku oraları,öncelikle işin felsefesini ve metodların kullanımını ögren..fayda göreceksin..
          her şey olacağına varır..

Yorum

• karınca06
            KASAP
            • 12 Nisan 2009
            • 976

sn apex
            bulabılırsen ali perşembenın teknık analızmı dedın hadi canım sende cilt 1-2-3-4 ünü okuyabılırsınız.ıyı bır kıtap olduğunu söyleyebilirim.

Yorum

• mavimarti66
              Yeni üye
              • 19 Şubat 2009
              • 45

Şirketler hakkında detaylı güvenilir bilgi edinmek istiyorsanız borsadiyalog.com da güzel. Herkese
              Tavsiye ederim

Yorum

Working...
              X

Debug Information