Temel Analiz ve Makro Veriler

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • SEREN I
    KAMYON ŞOFÖRÜ
    • 25 Şubat 2009
    • 0

iyi doğdun kardeşim....

alem delikanlı gördü sayende.....
    yazılarım şahsi görüşlerimdir..yatırım tavsiyesi değildir...genel borsa bilgileri olup sohbet amaçlıdır...

Yorum

• BORSASİHİRBAZI
      Demirbaş
      • 30 Nisan 2009
      • 0

SEREN I Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      iyi doğdun kardeşim....

Aynen katılıyorum can ağbim...korhan kardeşim adam gibi adamdır...hep güzel yaşasın...hep sağlıklı olsun...hep bizle olsun...

sevgilerimle
      YAR...İLLEDE YAR...

Yorum

• korhanykal57
        TATAR RAMAZAN
        • 01 Mayıs 2009
        • 14

SEREN I Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        iyi doğdun kardeşim....

BORSASİHİRBAZI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Aynen katılıyorum can ağbim...korhan kardeşim adam gibi adamdır...hep güzel yaşasın...hep sağlıklı olsun...hep bizle olsun...

sevgilerimle

uğur abi cüneyt abi...
        biricik abilerim benim..
        çok saolun sözleriniz için...
        ben iyi biri isem abilerilerimden gördüklerim sayesindedir.

Yorum

• korhanykal57
          TATAR RAMAZAN
          • 01 Mayıs 2009
          • 14

grafikte 35.500 gecilemezse son dönem olusan sert çıkışın kırıldıgı teyit edilmiş olacak ve yön aşağı olaca ..ama 31.500 destek olabilir...veya 35.500 üzerinde tekrar yukarı trend oluşabilir...

Yorum

• asmiltak
            Yeni Üye
            • 11 Mayıs 2009
            • 0

Sayın Korhan Bey,

Eğer vaktiniz olursa bir konuda fikrinizi almak istemekteyim.. Bilanço okumakta çok iyi değilim, o yüzden danışma&teyit amaçlı sormak isterim.. Mgros'un dün açıklanan temettü dağıtım bilgilendirme yazısında http://kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=86980 (topikte çok yer kaplamaması için kopyalamayıp linki verdim) genel kurul onayına sunulacak kar dağıtım tutarında 2008 yılı dağıtılabilir karı olan 133.067.079,32 TL ve İkinci tertip yedek akçe tutarı olan 364.067.079,32 TL'lik miktarlar dikkate alınmayıp, doğrudan "Kanun ve esas sözleşme uyarınca dağıtılabilir diğer yedekler" adlı bir kalemdeki tutar dağıtılıyor.. Yani dönem karı ve yedek akçe tutarı dağıtılmadan kalıyor.. Doğru mu anlıyorum? Eğer doğruysa, uzun vadeli bir MGROS yatırımcısının 2010 yılı temettü beklentisini 2009 dönem karı + bu yıl dağıtılmayan 2008 yılı dönem karı ve yedeklerin dağıtılabileceği varsayımına göre şekillendirmesi ne derece doğru olur sizce?
            Biraz karmaşık oldu ama umarım anlatabilmişimdir..

İlginize şimdiden teşekkürler,

Saygılar..

Yorum

• TANCAN
              Seyirci Üye
              • 05 Mayıs 2009
              • 21

Sevgili Korhan üstadım. Ran lojistik halka arzıyla ilgili düşünceniz nedir? Teşekkürler...
              Kim ne yaparsa aslında kendine yapar. Yapılan iyiliklerin de, kötülüklerin de, elbette bir karşılığı olacaktır.

Yorum

Working...
              X

Debug Information