yani entertainment sector..
Matriks te system kurulumu
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
-
ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterqwedsa ikinci şartının kesinliğine baglı..her iki yada fazla sayıda şart mutlaka beraber gerçekleşsin dersen and demelisin...bu şart olmazsa öteki gerçekleşsin diyeceksen or demelisin...virgül filan yok...lise 1 felsefe-mantık dersi...

tamam kanka saol süpersin..bear bull demin verdiği linkide incelerim yarın...tam süper olur o zaman...ondan sonra habire sistem yazmaya başlarım artık
başa bela mı aldık nedir
hayırlısı ya
Üste çıktım diye şımarma , alta gedim diye üzülme
Yorum
-
hem çalışkan hem geyik ustasıketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterteşekkürler ciddi işlerden degil..mesut hocayla yaptıgımız bindirmeli geyiklerden...
dadından yinmez böylesi
Üste çıktım diye şımarma , alta gedim diye üzülme
Yorum
-
belirtmeliyimki şimdiye kadar al-sat indikatörü yapmışlıgım filan yok..bir iki kere fikrimin ince gülü yapmaya çalıştım antin kuntin..dene ama bildigine güvendigin birinede kontrol ettir..her şey olacağına varır..
Yorum
-
-
bide geyik ciddi iştir,her daim,herkeşle yapılmaz..dengini buluncada kaçırılmaz..
her şey olacağına varır..
Yorum
-
olsun..bakarız..üstünde çalışırım..sorur soruştururum ben...önemli bi kısmını aştık...elimizde bişeyler var en azından suanda...ben yatıyorum o zaman simdi...sabah erken kalkmak var...kendine iyi bak..tekrar saolketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbelirtmeliyimki şimdiye kadar al-sat indikatörü yapmışlıgım filan yok..bir iki kere fikrimin ince gülü yapmaya çalıştım antin kuntin..dene ama bildigine güvendigin birinede kontrol ettir..Üste çıktım diye şımarma , alta gedim diye üzülme
Yorum
-
sende sagol..istediklerin onlarsa dogrudur o formül..iyi uykular renkli rüyalar..her şey olacağına varır..
Yorum
-
takıldı kalktım geldim..yazdıgım o+c/2 lersadece c nin yarısı degil.açılış+kapanış toplamının yarısı...önceki barın kuyrugunun sarkma hikayesi tarifindekiler..ona göre sırf c/2 gibi alma..her şey olacağına varır..
Yorum
-
butcher Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBear_Bull kardeşim, Most c 3 0.5 değerlerine göre al sat formülü yazabilir misin lütfen, sevgilerCross(MOV(C,3,S),MOST(C,3,0.5))
Cross(MOST(C,3,0.5),MOV(C,3,S))
6000 $ cık aliyım piyasada bu fiyatlarda geçiyor herhalde sistemler

Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Yorum
-
karınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn bearbull benı buyuk bır ugrastan kurtarabılırmısınız fıyat 34 luk mavın altında sat ustunde al formulunu nasıl yazabılırız..zahmet olmazsa bakabılırmısınız...
kapanış fiyatına göre yazılımı aşağıda
ortalamaya göre olursa c=w LOW için c=l Hıhg için c=H olarak değiştirin.
cross (c,MOV(c,34,s))
cross (MOV(c,34,s),c)Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Yorum
-
değişik periyot kullanmak isteyenler için
aşağıdaki
5 dk.lık * 9 = 55 dk.lık grafik
buna bakarak daha değişik şekilde grafikler türetmekte mümkün. Kolay gelsin.
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Yorum
-
Arkadaşlar Lütfen biraz kurcalayın.
Yapamayacağınız şeyler değil.

özel değer girilmeyecek İndikatör standart değerleri ile kullanılacaksa
indikatör( ) boş parantez yeterlidir.
mesela MACD
al
Cross(MACD(),MACDTrigger())
sat
Cross(MACDTrigger(),MACD())
özel değer girmeniz gereken formüllerde (parantez içine ilgili değerler girilir)
kullanılacak data=close,low,hıgh, gibi
periyot,5,10,20, gibi
yöntem= standart,üssel,ortalama gibi
kolay gelsin.Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Yorum
Yorum