Matriks te system kurulumu

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • qwedsa7410
    Aktif
    • 17 Mayıs 2009
    • 28

Bear_Bull Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eksik olan indikatör

ama b1 b2 b3 dediklerinize görede yapılır ama çok uğraşmam lazım :(
    yapabilirmiyim onuda bilmiyorum.
    benim b1 b2 b3 dediğim
    bar1 bar2 bar 3...
    sen başka bişey mi anladın acaba...bunu kime yazdırabilirim peki..matriksin kendisi bu işlerle uğraşıyo mu ücret karlışılığımı yazıyo nasıl yazıyo..yada matriksin kodlarının olduğu bi dokuman falan varmı sizde yada onlarda...
    kaptan bak bunu forekste yap...anasını ağlatırsın sen forekste
    Üste çıktım diye şımarma , alta gedim diye üzülme

Yorum

• ketenhelva
      ..................
      • 10 Aralık 2008
      • 1488

cküçüktür işareti(ref(c,-1))küçüktür işareti(ref(c,-2))...gibi bir şey..mantıgı böyle olabilir,işaretlemeyi bilmiyorum..
      her şey olacağına varır..

Yorum

• qwedsa7410
        Aktif
        • 17 Mayıs 2009
        • 28

ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        yazdırılabilir..hangi periyotta ise o periyot barının açılış kapanış degeri olarak formülize edin..

sürekli düşen mumlarda sat versin istiyorsunuz-dogrumudur..
        periyot gözetmeksizin çalışması lazım bence formülü yazınca...5-15-60 da çalıştırmak istiyorum ben..tam olarak sürekli düşen barlar istemiyorum hocam...mesela satış için konuşalım şimdi...birinci barın kapanış yeri ikinci barın açılış yeri olacak...ne aşağı ne yukarı eşit olacak...1.barın alt kuyruğuda ikinci barın ana gövdesinin en az yuzde ellisini kaplıycak...benim yazdığım formül sadece resmin ve şuan anlattığım sözlü olayın matamatiksel ifadesi

Yorum

• qwedsa7410
          Aktif
          • 17 Mayıs 2009
          • 28

cküçüktür işareti(ref(c,-1))küçüktür işareti(ref(c,-2))...gibi bir şey..mantıgı böyle olabilir,işaretlemeyi bilmiyorum..
          bana hangi işaretin neyi temsil ettiğini içeren bi döküman olsa kendim yazıcam..o kadar zor değil diye tahmin ediyorum

Yorum

• ketenhelva
            ..................
            • 10 Aralık 2008
            • 1488

az izin bi mantıgını bulayım formülize etme işi basit..cugara molası..

Yorum

• Bear_Bull
              Spread Trader
              • 09 Şubat 2009
              • 773

qwedsa7410 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              benim b1 b2 b3 dediğim
              bar1 bar2 bar 3...
              sen başka bişey mi anladın acaba...bunu kime yazdırabilirim peki..matriksin kendisi bu işlerle uğraşıyo mu ücret karlışılığımı yazıyo nasıl yazıyo..yada matriksin kodlarının olduğu bi dokuman falan varmı sizde yada onlarda...
              kaptan bak bunu forekste yap...anasını ağlatırsın sen forekste

Matriks ten eğitim CD si isteyebilirsiniz adresinize (bildiğim kadarı ile) gönderiyorlar.

bana hangi işaretin neyi temsil ettiğini içeren bi döküman olsa kendim yazıcam..o kadar zor değil diye tahmin ediyorum
              Grafikten

KHN

Expert Advisor

Semboller

Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)

Yorum

• qwedsa7410
                Aktif
                • 17 Mayıs 2009
                • 28

mesela ref neyi ifade ediyo..referans mı referanssa neyi referans alıyo..(c,-1)neyi ifade ediyo..kapanışa göre bişey ifade ediyo ama ne olduğunu bilmiyorum

Yorum

• qwedsa7410
                  Aktif
                  • 17 Mayıs 2009
                  • 28

Matriks ten eğitim CD si isteyebilirsiniz adresinize (bildiğim kadarı ile) gönderiyorlar.

Grafikten

KHN

Expert Advisor

Semboller

bi kurcalıyım bakıyım

Yorum

• ketenhelva
                    ..................
                    • 10 Aralık 2008
                    • 1488

bir ara fikrim gelmişti ama günlük periyot ve başka periyotta çalışmasını istemiştim.olamayacagını ögrendim..

yazılan indikatör sadece seçilen periyot için çalışır.yani günlükte günlük için,5 dk da 5 dakikalık için..gibi..

tanımınız çok kesin daha yumuşak olmalı,çok nadiren al yada sat üretir bu kadar kesin tanımlamada--özellikle ilk barın en düşügünün sonraki barın ortasına gelmesi gibi-bunu aralık olarak verirseniz daha kolay çalışır-örnek-ilk barın en düşügü ikinci barın açılış ile kapanışı arasında olsun gibi..

Yorum

• qwedsa7410
                      Aktif
                      • 17 Mayıs 2009
                      • 28

bir ara fikrim gelmişti ama günlük periyot ve başka periyotta çalışmasını istemiştim.olamayacagını ögrendim..

yazılan indikatör sadece seçilen periyot için çalışır.yani günlükte günlük için,5 dk da 5 dakikalık için..gibi..

tanımınız çok kesin daha yumuşak olmalı,çok nadiren al yada sat üretir bu kadar kesin tanımlamada--özellikle ilk barın en düşügünün sonraki barın ortasına gelmesi gibi-bunu aralık olarak verirseniz daha kolay çalışır-örnek-ilk barın en düşügü ikinci barın açılış ile kapanışı arasında olsun gibi..
                      o zaman çok sinyal çıkıyo habire...bak bunu böyle yazalım görüceksin sende...15 dakika için yazalım o zaman...bunu bi yazıp test edebilsem..ondan sonra ikinci bi sat koşulunu koymak istiyorum..o zaman diğer koşullarla bu koşullar bi bütünlük oluşturacak.. o yüzden böyle olsun istiyorum

Yorum

• Bear_Bull
                        Spread Trader
                        • 09 Şubat 2009
                        • 773

bi kurcalıyım bakıyım

Kolay gelsin

Yaktik birinin başını daha :040::040:

Bu sistem işine bir girdinmi bir daha çıkamazsın Altın Formül"ü bulucam diye
                        ama öyle bir formülde yok maalesef.k24

% 60 kazanan bir sistem bulursan Uzun dönemde biraz kar yazdırır

en basit formül bile Trend olduğunda süper Kar yazmasına rağmen iş yatay piyasaya geldimi bütün formüller çuvallar.

Tekrar Kolay gelsin.
                        Başarılar.
                        Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)

Yorum

• ketenhelva
                          ..................
                          • 10 Aralık 2008
                          • 1488

o=ref(c,-1) and ref(en düşük,-1)küçüktür işareti o+c/2....mesela..ref'le önceki barları işaretliyorum.-1,bir önceki bar...-2,2 önceki bar vs..sevgili bearbull çok daha iyi biliyor formülize etmeyi..

Yorum

• ketenhelva
                            ..................
                            • 10 Aralık 2008
                            • 1488

yukarda...açılış,önceki kapanışa eşit olsun ve önceki barın kuyrugu,şimdiki barın ortasından daha aşagıda olsun dedim....bunu indikatöre yerleştirmen gerek..

Yorum

• Bear_Bull
                              Spread Trader
                              • 09 Şubat 2009
                              • 773

o=ref(c,-1) and ref(en düşük,-1)küçüktür işareti o+c/2....mesela..ref'le önceki barları işaretliyorum.-1,bir önceki bar...-2,2 önceki bar vs..sevgili bearbull çok daha iyi biliyor formülize etmeyi..

b1-b2-b3

>
                              <
                              % 50
                              filan görünce kafa karıştı benden hayır yok

Yorum

• qwedsa7410
                                Aktif
                                • 17 Mayıs 2009
                                • 28

Kolay gelsin

Yaktik birinin başını daha :040::040:

Bu sistem işine bir girdinmi bir daha çıkamazsın Altın Formül"ü bulucam diye
                                ama öyle bir formülde yok maalesef.k24

% 60 kazanan bir sistem bulursan Uzun dönemde biraz kar yazdırır

en basit formül bile Trend olduğunda süper Kar yazmasına rağmen iş yatay piyasaya geldimi bütün formüller çuvallar.

Tekrar Kolay gelsin.
                                Başarılar.
                                benim en güzel trend takibim 20 günlük ortalama...30 endeksinde süper çalışıyo..ben bu sistemi tam yatay olan bi bölgede 4 gün üzerinde inceledim...5 dakikalık yatayda fena değil...15 dakika kotu..ama 15 dakikada trendde otturuyo

Yorum

Working...
                                X

Debug Information