Merhaba İstanbulda borsa üzerine eğitim veren bir kurum arıyorum. Uzun zamandır araştırıyorum fakat bukadar yoğun bir talebe rağmen böle bir kurum olmayışını yada mevcut kurumların azlığını anlayamıyorum. Bildiğiniz yerler varsa paylaşırsanız çok sevinirim. Selamlar..
Borsa Okulu
Collapse
X
-
benim öğrenmek istediğim ise hangi kurum ile başlamak hangi kurumun komisyonları daha düşük ve takip etmem daha kolay çünkü ben zamanı kısıtlı ve işçiyim anlaşılır ve takibi kolay komisyonu düşük banka veya eşdeğer bi kurum önerirmisiniz....
uzun zamandır takip ediyorum artık işlem yapma aşamasına geldiğimi düşünüyorum bilgilerinizi esirgemeyin şimdiden teşekkürler...
-
bana soracak olursanız öncelikle sağlam bir kurum seçin derim , yani sağlam bankaların aracı kurumları olabilir sahibinin şahıs olmadığı bir aracı kurumsait Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbenim öğrenmek istediğim ise hangi kurum ile başlamak hangi kurumun komisyonları daha düşük ve takip etmem daha kolay çünkü ben zamanı kısıtlı ve işçiyim anlaşılır ve takibi kolay komisyonu düşük banka veya eşdeğer bi kurum önerirmisiniz....
uzun zamandır takip ediyorum artık işlem yapma aşamasına geldiğimi düşünüyorum bilgilerinizi esirgemeyin şimdiden teşekkürler...
elbetteki düşük komisyon cazip bir durum fakat çok yüklü oynamıyorsanız veya günlük çok pozisyon açıp kapatmıyorsanız komisyonunuzu düşünmek yerine paranızın sağlam bir yerde olduğunu düşünmek ve rahat uyumak tercihiniz olmalı derim
kısıtlayıcı olabilir ama en sağlam 3-4 bankanın aracı kurumlarından birini seçebilirsiniz
Yorum
-
Aşağıdaki linkten temerrüt hakkında bilgiye ulaşabilirsiniz.bansercan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTemeruut aliş-satiş ne demek yardimci olun lütfen
Yorum
-
Eskiden hayat ne güzelmiş.Ye iç yat.stockbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAşağıdaki linkten temerrüt hakkında bilgiye ulaşabilirsiniz.
http://www.keyborsa.com/showthread.php?t=2893
Kafa karıştı gitti.
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
Yorum