Spk İleri Düzey?

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • jurnaş
    Yeni üye
    • 18 Nisan 2008
    • 44

Spk İleri Düzey?

slm ark. bana spk ileri düzey geçmiş yıllarda ki soruları bulabilir misinz
  • financer
    Bağımlı
    • 08 Mayıs 2008
    • 128

jurnaş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dostum bende gayrimenkul değerleme uzmanlığına çalışıyorum.

www.spk.gov.tr de tüm yıllara ait sorular var.

Başarılar dilerim.
    [B]POZİTİF DÜŞÜN, [I]HEDEFLERİN OLSUN[/I], [I]BAŞARIRSIN[/I]![/B]

Yorum

• fatma
      Yeni üye
      • 25 Eylül 2008
      • 0

jurnaş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

bende spk ileri düzeye katılacağım daha önce girdinizmi hangi kaynaktan hazırlanıyorsunuz

Yorum

• sabırlı1982
        Yeni üye
        • 15 Ekim 2008
        • 1

spk kaynak hakkında

Arkadaşlar bu sitede bütün notlar var..Ve sınavdan yaklaşık 2 ay kadar ömce güncelleniyor

Yorum

• hissehunter
          Aktif
          • 27 Şubat 2009
          • 0

sabırlı1982 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          http://www.tspakb.org.tr/tr/DesktopD...aspx?tabid=146

Arkadaşlar bu sitede bütün notlar var..Ve sınavdan yaklaşık 2 ay kadar ömce güncelleniyor
          ya arkadaşlar şu spk sınavından geçiyorum ortalama 70 in altı oluyo hepsini alıyorum geri bu sefer 2-3 dersten 60 ın altında kaldık ocaktaki sınavdada sinirlendim hepsini aldım 5 dersten geçtim 4 ü kaldı 6 dersigeri alcam bana önerebilceğiniz bir kitap varmı ???????????????

anlatımımdada sonuçta kaç dersten geçtim desem tam öss lik soru olurmuş
          sölediklerim asla yatırım tavsiyesi diğildir...
          hisse doğar,büyür,yaşar,ölür...bu bir döngüdür..

Yorum

• VOBiX
            Aktif
            • 27 Şubat 2009
            • 25

hissehunter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            ya arkadaşlar şu spk sınavından geçiyorum ortalama 70 in altı oluyo hepsini alıyorum geri bu sefer 2-3 dersten 60 ın altında kaldık ocaktaki sınavdada sinirlendim hepsini aldım 5 dersten geçtim 4 ü kaldı 6 dersigeri alcam bana önerebilceğiniz bir kitap varmı ???????????????

anlatımımdada sonuçta kaç dersten geçtim desem tam öss lik soru olurmuş
            sabırlı1982 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            http://www.tspakb.org.tr/tr/DesktopD...aspx?tabid=146

Kitap filan hikaye yukarıdaki linkteki notlar fazlasıyla yetiyor zaten. Baştan sona okuyun okurken önemli yerlerin altını çizin. İkinci turda da bunları okuyun yeterli olur. Ayrıca basılan kitaplar güncel olmadığı için yanlış yönlendirilmiş olursunuz. Bir de internette bazı testler var onlarda da yanlışlar var.
            Yazılarımın içeriği hakkında şikayeti olan özel mesajla bildirirse gerekli yerleri silerim. Polemiklere girmeyelim. Herkese huzur dolu kavgasız gürültüsüz bol paylaşımlı ve kazançlı günler dilerim. Bağımsız ve tarafsız VOBiX!

Yorum

Working...
            X

Debug Information