Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Bu hafta sonuna kadar size musaade.
Yorumlarinizi bekliyorum.
Sayin Cobalt'a da tesekkur ederim. (Insallah bu arada bir KARA CUMA yasamayiz??)
Bu dolunay 35 yılda bir geliyor!
Bu geceki dolunay 13. Cuma'ya denk geliyor. Bir sonraki 2049'da gerçekleşecek...
Bu gece dolunay var ancak bu dolunay çok özel çünkü 13. Cuma’ya denk geliyor. Bir sonraki 2049’a kadar tekrarlanmayacak… Peki bunu bu kadar özel yapan ne?
Batıl inançlı olanlar için 13 Haziran ekstra ürkütücü olacak. Çünkü dolunay 13’üncü Cuma’ya denk geliyor ve bu da 35 yılda bir yaşanan nadir bir olay. >>DEVAMI http://www.haberturk.com/yasam/haber...da-bir-geliyor
İsim vermeden yazmak çok zor.
İnce bir çizgi yani.
Ben şu anda kitap yazmayı düşünmüyorum.
Yaşadığım ve şahit olduğum bazı detaylar var ki, benimle beraber mezara gidecekler.
O yaşanmışlıkları Yazdığım an zaten mezara girmeye adayım çünki
Sent from my iPad using Tapatalk
O topikte senin ve baba'nin her mesajini okumustum zamaninda. Benim icin cok surukleyici olmustu. Ben de baba gibi ilk olarak karabuk ssk da goreve baslamistim uc sene once yikildi o bina, yerine yenisini yapmislar. Bir de hemserim nasrullah ayan topige cevap yazinca tam ansiklopedi olacak dedim ama fazla yazmadi o. reminiscences of a stock operator isimli kitaba bin basar bence o topic. Borsamizin kisa tarihi kivaminda.
Hisse senedi Piyasalarının piri olanlar Bir ayağı çukurda olan adama bile niye yardım etmediklerini anlamaya başladım Bu iş herşeyden farklı gerçekten farklı Babo Ağbey. Sayglar
Aslında Rahat 30 sayfa okudum ağbey şirket genel kuruluna gittiğinizi Karaköydeki borsa binasındaki yıllarınızı bomba patlamasını komşunuzun para kazanıp sizi şikayet etmesi vs.. ama tamamını okuyacağım bu sefer.
Ne acı değilmi?
Adanalı olmakla övünen bir komşumdu.
Yeri geldimi mangalda kül bırakmaz, yiğitlikten dürüstlükten bahsedip dururdu.
Leave a comment: