ilgi ile takip edeceğim saygılar sn BABO
Tekniğe İnanma, Tekniksiz Kalma
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-

XU30 Grafigimiz..
Mavi cizgiler direnclerimizi , KIRMIZI cizgiler desteklerimizi gosteriyor.
Yavas Yavas assagi salinacagimizi dusunurum.
Fakat bu assagi salinmanin cok da abartili olacagini beklemem.
37.500 e denk gelen KIRMIZI destek seviyesine gevsememizin zaman alacagini, ve en gec Temmuz/2009 sonu oralari gorecegimizi dusunurum.
Zaten 15 AGUSTOS dan sonra yukari yonlu hareketimize devam edeccegimizi varsayiyorum.
Tatile devam,
Yorum
-
Sayın BaBo,bikmisbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu forumda degisik topicklerde yazdim.
$872.- Stop Loss olarak altin tasinabilir.
Bu seviyeler assagi kirlimazsa, ve de TR de US$ kuru 156-157 nin altina inmezse, ALTIN/ONS fiyati guzel bir yukselise hazirlaniyor.
Bu defa ki hedefi $950.- in da ustundedir.
Belki baya geç oldu ama şimdi okuma fırsatı bulduğum değerli yorumunuz için teşekkür ederim.
Geçen zaman sizin ne kadar haklı olduğunuzu da gösteriyor bu arada. Altın onsu 936 seviyelerinde. Ve daha da gidecek gibi görünüyor dediğiniz gibi.
İnşallah dolar da yüzümüzü güldürür önümüzdeki günlerde ve biz altın yatırımcısını ziyadesiyle sevindirir.
%100 isabetli nokta atışınız için sizi tebrik ediyorum tekrar. Çalışmalarınızda başarılar.
Yorum
-
Yorum
-
Sayın Babo,bikmisbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Umarım tatiliniz iyi geçiyordur.
Sell in may go away??
Sell in June go on holiday e mi dönüşecek?
sizce.
Aynı zamanda 39000 hedef geçerliliğini halen koruyor.Dolayısıyla Sizin bu analizinize bakınca ikinci ihtimal de olmayacak gibi!!!
Tatil dönüşü endeks yorumlarınızın yanında hiç olmazsa İMKB30 hisse analizlerinizi de bizlerle paylaşmanızı dilemekteyim.

İyi geceler
Saygılar
Yorum
-
Bugun Guzel bir aksam yemeginde degerli arkadaslar ile birlikte olduk.
2 arkadasimizla daha fiziki olarak karsilasip, tanistik.
ALTINda dikkatimi ceken bir durum var, paylasmadan edemiyecegim..

Buna mukabil US$ da ki grafik de dikkat cekici...
Yorum
-
Onumuzdeki 1-2 yil icerisinde ALTIN ONS da Neden $800 dan assagisini beklemiyorum??bikmisbroker Nickli Üyeden AlıntıBu arada sunu belirteyimki benim analizlerime gore altin Ons da $800.-in alti YOK.
Yorum
-
-
-
-
-
Akbank.. Euro grafigi..
Onemli NOT;
BORSA uzun ve de SOLUKLU dikenli bir YOLDUR.
6 aylik denetimden gecmis bilancolarin yayinlanmak uzere oldugu bu donemde yasanan bu HIZLI CIKISIN dinlenmesi/duzeltmesi yasanacaktir.
Bu kacinilmazdir. Benim grafiklerimde verdigim degerler ve yukari hedefler ise ORTA ve UZUN vadeli (Eylul/Aralik 2009) hedeflerdir. Bugunden yarina hedefler DEGiLDiR!!
Yorum
-
Son olarak da "Bu cikisin duzeltmesi nereden baslar?" sorusunu soranlara bir grafik eklemek istiyorum..
Grafigim yeni degil, daha once bu sayfada yayinlandi.
7 MAYIS 2009 tarihli.
Son Hali de assagidaki gibi..
BaBo Wave den saygilarimla..

Yorum
-

Yorum