Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Büyük bir zevkle izliyorum ,başarılarınız daim olsun.
Sayın Nuh..
Ben dahil hiçkimsenin kulu kölesi olmayın.
Para piyasalarında "iddiacı" da olmayın.
Mantığınız ile hareket edin ve "büyük parayı" takip etmeyi prensip edinin.
Tepe ve Dip avcılığına merak sarmayın.
Forumlarda takma isimlerin arkasına saklanıp esen, gürleyen, yazan çizen çok olur.
Onlarla gerçek hayatta karşılaşırsanız "hayal kırıklığına" uğrayacaksınız.
Stratejinizi ve en önemlisi "Riskinizi" belirleyin.
Mutlaka B ve C planlarınız olsun.
Yazacak çizecek çok şey var ama, benden şimdilik bu kadar.
Yeri ve zamanı geldikçe yine yazarım.
Sadece grafikle de çok şey anlattığımı zannediyorum.
Ben dahil hiçkimsenin kulu kölesi olmayın.
Para piyasalarında "iddiacı" da olmayın.
Mantığınız ile hareket edin ve "büyük parayı" takip etmeyi prensip edinin.
Tepe ve Dip avcılığına merak sarmayın.
Forumlarda takma isimlerin arkasına saklanıp esen, gürleyen, yazan çizen çok olur.
Onlarla gerçek hayatta karşılaşırsanız "hayal kırıklığına" uğrayacaksınız.
Stratejinizi ve en önemlisi "Riskinizi" belirleyin.
Mutlaka B ve C planlarınız olsun.
Yazacak çizecek çok şey var ama, benden şimdilik bu kadar.
Yeri ve zamanı geldikçe yine yazarım.
Sadece grafikle de çok şey anlattığımı zannediyorum.
sevgili babo
çıkışı kanal desteğini kırdı ve direk 33 euro ya kadar düştük bugün ki kapanış iki gündür 33 destek tuttu gibi.
31.4/30/28.6 ya en son 28.6 ya gidecek gibi duruyor sanki
USDTL yi söylemiyorum bile 2.15 e kadar gitti
zaten 2.15 ile 33 euro karşılıklı tuttu gibi
babo ilk kez aldığı pozisyonu yazdı
normalde bist te pozisyonu yok USDTL de pozisyon aldı
bu nedenle grafiğinide attı ama ilk kez detaylı gönderdi
sanırım beyaz çizgi yani 2,25-2,30 hedefimiz var gibi geldi bana
babo ilk kez aldığı pozisyonu yazdı
normalde bist te pozisyonu yok USDTL de pozisyon aldı
bu nedenle grafiğinide attı ama ilk kez detaylı gönderdi
sanırım beyaz çizgi yani 2,25-2,30 hedefimiz var gibi geldi bana
sayın babo tek grafik bi halta yaramaz döviz-borsa ve faiz üçlüsüne bakın demişti zaten.
borsa grafiğinde ki ok kırmızı değli mavi.
sayın babo tek grafik bi halta yaramaz döviz-borsa ve faiz üçlüsüne bakın demişti zaten.
Teşekkür ederim.
Size bir soru;
EuroTL 2.500 iken XU30 Euro endeksimi ucuz? (XU30 Endeksimizin 30 € da olduğunu farz edelim)
EuroTL 3.000 iken ki XU30Euro endeksimi?? (Yine XU30 Endeksimizin 30 € da olduğunu farz edelim)
ikiside 30 euro ise bir alman için ikiside aynı fiyat.....cünkü alman ın cebinden çıkan para 30 euro.......ama bir türk için biri 75000 diğeri 90000 eder.....euro sunu bozan ve endeks alan bir türk için ise aynı alman gibi durum değişmez.....bist i satınca yine euro alacaksa tabi....yani alamancı içinde durum değişmez.....ama tl ile iş yapan için .....o 75000 ile 90000 arasındaki farkı cebine atar.....sonra napar kendi bilir
Burdaki dolar grafiğinde yuvarlak maviler içindekine benzer bir tobo ihtimali mi var?
Benzer bir hareket beklentisi varsa kısa vadede hedef 2.40, daha sonra 3 lira civarı sanırım.
O zaman borsa aşağı ve altın vuruşun başlayacağı yada başladığı yer olarak işaret edilen beyaz çizgilere geri dönüş.
Tabi tamamen yanlış anlamış olma ihtimalimde var,elimde dolar olduğu için kendi açımdan iyimser yorumladım durumu, anladığımı yazayımda belki biri düzeltir beni
Yorum