Aslında Rahat 30 sayfa okudum ağbey şirket genel kuruluna gittiğinizi Karaköydeki borsa binasındaki yıllarınızı bomba patlamasını komşunuzun para kazanıp sizi şikayet etmesi vs.. ama tamamını okuyacağım bu sefer.
Tekniğe İnanma, Tekniksiz Kalma
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Ne acı değilmi?SİNAY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAslında Rahat 30 sayfa okudum ağbey şirket genel kuruluna gittiğinizi Karaköydeki borsa binasındaki yıllarınızı bomba patlamasını komşunuzun para kazanıp sizi şikayet etmesi vs.. ama tamamını okuyacağım bu sefer.
Adanalı olmakla övünen bir komşumdu.
Yeri geldimi mangalda kül bırakmaz, yiğitlikten dürüstlükten bahsedip dururdu.
İşin içine para girdi, herşey bitti!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum
-
max royale baktım da günnüğü 800 lira ohowww
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
O topikte senin ve baba'nin her mesajini okumustum zamaninda. Benim icin cok surukleyici olmustu. Ben de baba gibi ilk olarak karabuk ssk da goreve baslamistim uc sene once yikildi o bina, yerine yenisini yapmislar. Bir de hemserim nasrullah ayan topige cevap yazinca tam ansiklopedi olacak dedim ama fazla yazmadi o. reminiscences of a stock operator isimli kitaba bin basar bence o topic. Borsamizin kisa tarihi kivaminda.bikmisbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTecrübelerim hisse net de "para nasıl kaybedilir?" Topikin de yazılı.
İsim vermeden yazmak çok zor.
İnce bir çizgi yani.
Ben şu anda kitap yazmayı düşünmüyorum.
Yaşadığım ve şahit olduğum bazı detaylar var ki, benimle beraber mezara gidecekler.
O yaşanmışlıkları Yazdığım an zaten mezara girmeye adayım çünki
Sent from my iPad using Tapatalk
Yorum
-
Para piyasaları anlamında var.SİNAY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBabo Ağbey 2018 2019 Yılları hakkında veya 5 Yıllık Siyasal-Ekonomik (GLOBAL ve Yerel)düşüncelerin varmıdır ?
Siyasi olarak yok. (Var ama yok)
Dünya borsaları için fikir yazamam, çünki oralarda (profosyonel olarak) işlem yapıyorum ve Etik olmaz.
Bist için ise "Altın Vuruş-4'ü" başlattım.
Yani düşüncemi yazdım ve ekleyecek bir şeyim yok.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum
-
Bu dolunay 35 yılda bir geliyor!bikmisbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu hafta sonuna kadar size musaade.
Yorumlarinizi bekliyorum.
Sayin Cobalt'a da tesekkur ederim.
(Insallah bu arada bir KARA CUMA yasamayiz??)

Bu geceki dolunay 13. Cuma'ya denk geliyor. Bir sonraki 2049'da gerçekleşecek...
Bu gece dolunay var ancak bu dolunay çok özel çünkü 13. Cuma’ya denk geliyor. Bir sonraki 2049’a kadar tekrarlanmayacak… Peki bunu bu kadar özel yapan ne?
Batıl inançlı olanlar için 13 Haziran ekstra ürkütücü olacak. Çünkü dolunay 13’üncü Cuma’ya denk geliyor ve bu da 35 yılda bir yaşanan nadir bir olay. >>DEVAMI http://www.haberturk.com/yasam/haber...da-bir-geliyor
Yorum
-
Dolunay İspanya'ya yaramadı ;)
Yazdıklarım sadece düşünce gimnastiğidir. Kimseyi bağlamaz.Yazdıklarım sadece beni bağlar. Kimse yatırım tavsiyesi olarak algılamasın. Ben kiiiim borsa kiiiim :)))
Ben lottoyu oğlum doğduğunda tutturmuşum. İyiki doğdun oğlum.
Yorum
-
-
-

Yorum