Tekniğe İnanma, Tekniksiz Kalma

Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • oduncu
    Yeni Üye
    • 12 Şubat 2012
    • 23

Babo Abi,

Geçmiş olsun.

Grafik Yorumu:

35 cent civarı düzeltme bekliyor idin, hatta savrulma yaşanması da mümkün dedin. Bu savrulma yaşanıyor olabilir. Sonrasında düzeltme başlayabilir.

Aksi düşünce 35 cent ten düzeltme yaşamadan 43 cent hedefine yol alabilir.

Bu ikisinden hangisine yakın olduğumuzu indikatörlere göre muhtemelen haftasonu senden duyacağız :-)

Yorum

• bymehmet
      Yeni Üye
      • 29 Aralık 2013
      • 21

Yanlış duymadıysam grafik bana şunu fısıldadı, eldeki mala sahip çık, yeni mal almak için düzeltmeyi bekle... 31 Euronun altı (Mavi direnç) fikrimi değiştirebilir.

Yorum

• hpr
        Yeni Üye
        • 07 Mayıs 2014
        • 7

kabaca...... beyaza gidecek diye gözüküyor......yani 4,3 euro ya.......4,3 e kadar önü açık gözüküyor.......sonrada 5 euro......ama sorun su .....mesela beyaza gidince orayı gececek mi yoksa sarıya kadar çekilecekmi....yada sarıya gittiğinde oradan maviye çekilip sonramı sarıyı gecerdi yoksa direktmi gecerdi.....yani vob da shortlayan biri ( mesela ben ) o çekilmelerden faydalanmak isteyecektir.......yani bu melun sarıyı siyahı maviyi direktmi gecer yoksa o çizgiyi test edip bir alttakine çekilip ondan destek aldıktan sonramı geçer.......ve asıl önemlisi geçmek zorunda mı .......geçmişimi var o çizgilerle endeksin ......sonuçta sizde ciddi bir çekilme olabileceğinden bahsetmiştiniz''...... o zaman nasıl olabilir bu çekilme........sorun şu buradan 50000puan yukarıya gidileceğinden emin olunsa dahi düzeltme yakalama iştahıyla her direnç çizgisinde short açılıp çizgi de haşırt diye kırıldığında mal gibi endeksin gidişi izlenmek zorunda kalınabiliniyor.....çünkü ne satılan senet ne de kapanan longun asla yukarıdan tekrar devreye girmesine razı gelmiyor benim psikoloji.......yani zarar etmek sorun değil beklenilebiliniyorda kardan zarar asla öyle moktan bir durum

Yorum

• hpr
          Yeni Üye
          • 07 Mayıs 2014
          • 7

sayın babo siz bir ara bos bir zamanınızda seçtiğiniz pilot bir grafik üzerinde teknik analiz nasıl yapılır ......o çizgiler nasıl çekilir.......nelere dikkat edilmelidir......gibi unsurların anlatıldığı video çekimini bu siteye yada baska bir yere yazıp yükleyin bizde öğrenelim şu işi.......nette özellikle yabancı sitelerde bunu çok örneği var.......baska türlü olmayacak bu iş.....yoksa millet yavru kus gibi burada bir yorum yapılmasını bekliyor iyisimi eğitim yapın sonrada topiğe hiç girmeyin sizin içinde daha kolay olur :kahkah: .......

Yorum

• mesut72
            Katılımcı
            • 18 Ağustos 2011
            • 171

Babo abi öncelikle geçmiş olsun annenizin biran evvel sağlığına kavuşmasını dilerim.

Grafiğinize benim yorumum şu şekilde olacak;

Düşüşte destek vazifesi gören 34.000 euro seviyesi yükselişte direnç vazifesi göremedi ve Endeks dirençten yukarı savrularak sarı-beyaz kanal içerisine kendisini attı. Bence savrulma 37.000 euro civarında sonlanıp oluşmakta olan TOBO nun boyun çizgisini oluşturacak ve yaşanacak düzeltme ile sarı-mavi kanal içerisine tekrar geri çekilecek burada da TOBO'nun sağ omuzunu oluşturmaya başlayacak ve nihayi hedefi olan 50.000 euru üzerine gidecektir. Oralara geldiğimizde tamam mı devam mı siz yine biz ky ye yol gösterici olacaksınızdır (Bundan ötürü sizi takip eden herkes gibi bende müteşekkirim)

4 üncü altın vuruşu başlangıcından kaçıranlara Yaşanacak bir düzeltmede 30.000 euro endekse yakın yerler alım için bir fırsat olacaktır.

saygılar.

Yorum

• onur_aydogan
              Yeni Üye
              • 21 Ağustos 2011
              • 44

Teknik analizden anlamayan biri olarak sadece grafiğe bakınca alım fırsatı verecek ciddi bir düzeltme gelmeden 55.000 euro'ya kadar gidebileceğini algılıyorum.

Yorum

• viper
                Yeni Üye
                • 06 Mayıs 2014
                • 26

hpr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                sayın babo siz bir ara bos bir zamanınızda seçtiğiniz pilot bir grafik üzerinde teknik analiz nasıl yapılır ......o çizgiler nasıl çekilir.......nelere dikkat edilmelidir......gibi unsurların anlatıldığı video çekimini bu siteye yada baska bir yere yazıp yükleyin bizde öğrenelim şu işi.......nette özellikle yabancı sitelerde bunu çok örneği var.......baska türlü olmayacak bu iş.....yoksa millet yavru kus gibi burada bir yorum yapılmasını bekliyor iyisimi eğitim yapın sonrada topiğe hiç girmeyin sizin içinde daha kolay olur :kahkah: .......
                zaten 2009 krizinden sonraki yükselişte kirmizi mavi sari beyaz hepsini gecip bir dahada ugramamis.....yani illede ugrayacak diye bir kural yada tersi olacak diye bir kural yok.....ancak bir egimli birde yatay direnc cizgileri var... ..ikisini kombine dusunmek lazim gelebilir.....parabolic sari yorumlayamayacagim.....kisaca faruk eczanesiiiiiiii

Yorum

• LeGeND2369
                  Yeni Üye
                  • 27 Mayıs 2009
                  • 24

Benim fikrim; önümüzdeki zamanlarda nereden döner bilmiyorum ama önce 2,5 Euroya, daha sonra da 5,5 Euroya hareketin olacağını düşünüyorum

Yorum

• hakanbakan
                    Katılımcı
                    • 18 Ağustos 2011
                    • 155

Babo abi geçmiş olsun Allah acil şifalar versin

Yorum

• fox
                      Tecrübeli
                      • 28 Şubat 2012
                      • 415

Abi geçmiş olsun, Allah cc şifalar versin...

yorum; sarı civarından döndü döndü, dönmedi , cumalar bitmez, say dur...

Yorum

• selam
                        Yeni Üye
                        • 10 Nisan 2009
                        • 32

Babo Abim geçmiş olsun, Allah (CC) annemize şifalar ve sizle birlikte nice sağlıklı uzun ömürler versin inşallah...

Yorum

• mesutk
                          Seyirci Üye
                          • 11 Nisan 2014
                          • 51

2009 da da anlamlı bir düzeltme gelmeden bayrak direği gibi çıkmış.

belki şimdi de çıkar.

35 € nun direnç olduğunu ama üstüne savrulma yaşayabileceğini söylemiştin abi.

şimdi bakalım bu 35 € destek olacak mı ?

yoksa bir alt destekten mi güç alacak?

Yorum

• serdar720
                            Yeni Üye
                            • 07 Aralık 2012
                            • 46

Grafiğe benim yorumum. nihai hedef 5.65 Euro.. bu arada dalgalanmalar olacak.

Bu dalgalanmalarda ana etken vadeli piyasasıdaki 2 ayda bir kapanıp açılan vadeli vadesi olacaktır. her iki ayda bir yeni vadeye kadar yukarı eski vade kapanıp yeni vade açılınca biraz geri gelme ve dalgalanma sonra tekrar yukarı... ne zaman 5.65 euro seviyelerine doğru gelince dalgalanmadan direk yukarı ve Foto finiş...

Babo senin vadeli foreks piyasasında profesyonel iş yapmamanı isterdim. neden dersen çünkü o piyasada yoruma ihtiyaç var. bakıyorumda doğru dürüst yorum yapan yok...

Bu vesile ile ben bir yorum yapayım..(acemi yorumu) Gümüşte 3 lü dip yaptık... artık bu seviyelerden Gümüşte Altın Vuruşun başlaması gerekiyor.. eğer olmaz ise gümüşün ve altının geleceği karanlık...

Yorum

• bikmisbroker
                              BaBo
                              • 27 Şubat 2009
                              • 1009

serdar720 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              Babo senin vadeli foreks piyasasında profesyonel iş yapmamanı isterdim....
                              Ekmek parası..
                              10 sene sonra (eğer ekran başında-Kalp krizinden filan- yığılıp kalmadıysam ve hala hayattaysam) kimse yüzüme bakmaz zaten.

Yorum

• mert_77
                                Katılımcı
                                • 11 Ağustos 2011
                                • 152

banka endeksi önce 47 euro sonra 45 euro görebilir demişdiniz babo abi..

Yorum

Working...
                                X

Debug Information