Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
Tekniğe İnanma, Tekniksiz Kalma
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
mesutk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterabi ...uştun birine kızdın, onu anladım.
ama bu kadar da uzaklaşmasan daha iyi olmaz mı ?
Annem, bobregindeki bir rahatsizligi nedeni ile Uludag Universitesinde sali gunu "kapali ameliyat" oldu..
Allaha bin sukur su anda sagligi ve sihhati yerinde.
Yorum
-
aman abi; allah onları başımızdan eksik etmesin.bikmisbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAnnem, bobregindeki bir rahatsizligi nedeni ile Uludag Universitesinde sali gunu "kapali ameliyat" oldu..
Allaha bin sukur su anda sagligi ve sihhati yerinde.
Yorum
-
cobalt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterŞu an 5 kullanıcı var. (5 üye ve 0 konuk)
cobalt,
hatipali74,
qsaw,
arman
kmx'i gizliden yakaladım:d:d

Yorum
-
Su anda en eski bilgisayarimdan yaziyorum.
Burada yuklu "Teknik Analiz" programimin versiyonu cok eski.
Kisa bir data indiriminden sonra size XU30 Euro bazli grafigi yeniden yayinliyorum.
Biliyorum, piyasada 61 bin endeksden beri "CORT" diye tutturan her turlu Kurt, Kuzu, vb mevcut.
Ben ise Taa aralik ayindan beri "17 Aralikda gordugumuz dibin ALTI YOK" dedim.
Yanilmazmiyim?
Borsacilik yasantimda o kadar cok yanildimki??
SIRF BU YANILMALARIMDAN dolayi da 4.cu ALTIN VURUS grafigimi 2 li dip olustuktan sonra yayinladim.
Biliyorumki forumlar ve sanal alem cok acimasiz!
Biliyorumki herkes ANALiZCiLERiN "Armut pis, Agzima dus" versiyonunu tercih ediyor.
Bu eski bilgisayarimdan elde ettigim XU30 Euro bazli grafigim ektedir.
Sizlerden ricam, bu grafikden kim ne anliyorsa yazsin, ben de en son yorumda bulunayim.
tesekur ederim.

KMX'a gelince..Cobalt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterŞu an 5 kullanıcı var. (5 üye ve 0 konuk)
Cobalt,
hatipali74,
Qsaw,
arman
KMX'i gizliden yakaladım

O kendi argumanini ortaya koydu, "kara Cuma" sayiyor..
(Bu hafta, yok olmadi gelecek hafta, olmadi onumuzdeki hafta vb)
Ben de kendi argumanimi (hem de grafigimle-Makroydu, mikroydu seklinde laf salatasi ile de degil) ortaya koydum ve dedim ki;
Halep ordaysa ARSIN burada.
Zamani gelince Onun da budunu ve cigerini aliriz.
Ancak, ona soz hakki olmayan bir ortamda ona cevap doguracak durumlardan kacinalim lutfen!!!
Bize yakismaz.
Yorum
-
Sn.Bıkmışbroker ben şunu anlıyorum. Yanılıyor da olabilirim.
36.000 Euro endeks üzeri 43.000 Euro endekse gidebiliriz.Orayı da geçersek 49.000 Euro. Muhtemelen orada siz Altın Vuruş 4'ü bitireceksiniz.
Bana tek sıkıntı olan şey hiç düzeltme gelmemiş olması.
Yorum
-
Bu hafta sonuna kadar size musaade.
Yorumlarinizi bekliyorum.
Sayin Cobalt'a da tesekkur ederim.
(Insallah bu arada bir KARA CUMA yasamayiz??)
Yorum
-
Bu hafta Cuma 13 rakamına denk geliyor. Bunu fark ederse , black friday olarak yarın ilan eder önümüzdeki cumayı muhtemelen.bikmisbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu hafta sonuna kadar size musaade.
Yorumlarinizi bekliyorum.
Sayin Cobalt'a da tesekkur ederim.
(Insallah bu arada bir KARA CUMA yasamayiz??)

Tamam dedikoduyu bitiriyorum.Ama o da zemin verdi yazdıkları ile. Onu bunu bilmem,50 tane neden gösterebilirim düşüş için dedi.Ama 1 tane yükseliş nedeni bulamazsınınız dedi. Piyasa 5000 puan yükseldi
Yorum
-
Babo önce annenize sağlıklar dilerim. Grafikte gördüklerimle benim acemi yorumum, 30 000'lere bir geri çekilme olabileceği-ki bu şık bir TOBO'ya yol açar- ondan sonra da zirveye yolculuk devam eder.ÖFKE RÜZGAR GİBİDİR, BİR SÜRE SONRA DİNER; AMA PEK ÇOK DAL KIRILMIŞTIR. Liberte- Egalite - Fraternite
Yorum
Yorum