Tekniğe İnanma, Tekniksiz Kalma

Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts

• luzuci
    replied
    Sayn bikmisbroker iyi geceler,

309 nolu gönderinizdeki EURO bazlı grafiğin üstünde günlük grafik yazıyor.Ama o grafik haftalık değil mi?Yanlışım nerde acaba.

Leave a comment:

• BEDESTENLİ
    replied
    sayın bikmisbroker selamlar..

Leave a comment:

• TUNABEN10
    replied
    BaBo abi euro iyi olacaksa paritenin uyumu için doların da yükselmesi gerekir değil mi?

Parite için de düşüş beklentim var.

Leave a comment:

• TUNABEN10
    replied
    BIST100 ve GARAN da rsı negatif uyumsuzluk görünüyor BaBo abi.

Leave a comment:

• mesutk
    replied
    mesutk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    BaBo üstat şunu mu anlayayım bir acemi olarak;

bir düzeltme neticesinde ( max 31 € ' ya kadar olabilecek bir düzeltme olabilir demiştiniz ) yeni - üst - kanallarda seyretme.
    sağolasın BaBo üstat.

Leave a comment:

• mesutk
    replied
    bikmisbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu da üstteki aynı grafiğin EURO bazlısı.
    Anlayana bu 2 grafikte, en az 1 YIL yetecek analiz ve DESTEK-DİRENÇ noktaları var.

BaBo üstat şunu mu anlayayım bir acemi olarak;

bir düzeltme neticesinde ( max 31 € ' ya kadar olabilecek bir düzeltme olabilir demiştiniz ) yeni - üst - kanallarda seyretme.

Leave a comment:

• greenspan41
    replied
    RSI a dikkat

Leave a comment:

• bikmisbroker
    replied
    Bu da üstteki aynı grafiğin EURO bazlısı.
    Anlayana bu 2 grafikte, en az 1 YIL yetecek analiz ve DESTEK-DİRENÇ noktaları var.

Leave a comment:

• bikmisbroker
    replied
    Bankalar diyip duruyoruz..
    Bakalım Bist 10 banka grafiği ne durumda??

Leave a comment:

• greenspan41
    replied
    babo abi dolar/TL de 2.05 in altı yok demişti. en düşük 2.08 i gördü. 2.1 lerde dolanıyor. DOW ve SP500 de yaşanacak bir düzeltme ile birlikte doların yeniden hareketlenebileceği düşüncesindeyim.

Leave a comment:

• daroka
    replied
    Sevgili babo abi

analizlerini ve öngörülerini pek çok kişi gibi ilgiyle yıllardır takip edenlerdenim...
    benim sorum şu olucak 2014 ün özellikle euro için iyi olucağını önceki gönderilerinde paylaşmıştın.. söz konusu hareket en geç ekim 2014 den sonra olucaksa eğer euronun durumu özellikle 2015 yılı için (olası bir bist yükselişine paralel olarak) kötü olucak diyebilirmiyiz...
    şimdiden teşekkürler...

Leave a comment:

• ihsan72
    replied
    Bu mesajıda unutmayalım anti parantez (Yatcez Kalkcez, Yatcez Kalkcez, bi de bakcez "Altın vuruş" başlamış bilee..
    3.Aralık 2013 tarihli mesajım http://www.hisse.net/forum/showthrea...35#post9674735

Taa geçen seneden diğer forumda "Altın Vuruş'un" muhtemel başlama zamanını da yazdım.
    Yine 3 Aralık 2013 tarihinde daha once yayınladığım grafiği tekrar yayınlamışım..

En Geç 2014 Ekim den sonra diye. )

Leave a comment:

• Cobalt
    replied
    bikmisbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu noktadan hareketle, evet altın vuruş olacaksa bankalar öncülüğünde olur..
    Vallahi Sn.Bıkmışbroker bana bu yükseliş Altın Vuruş gibi bile geldi. Demek ki daha Altın Vuruş olacaksa dediğinize göre hedefler çok daha yüksek.

Geçmiş üç altınvuruşta yaptığım hatayı yapmadım ve bu sefer hisseye yatırım yaptım sizden güç alarak. Allah razı olsun karşılıksız yardımlarınız için.

Leave a comment:

• asi
    replied
    Koca kafalilik yapiyoruz hep. Babo abi60bin alti yok demisti.63 ten alsak köşe olmuştu k

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Leave a comment:

• VIX100
    replied
    allah razı olsun babo abi,yeni vadede 20% cortlamıştık,vaziyet anlaşıldı bir levye daha vurup düzeltmede gaçacaaaz,sonra yükselsin bekleriz uygun yerleri

Leave a comment:

Working...
X

Debug Information