Sayn bikmisbroker iyi geceler,
309 nolu gönderinizdeki EURO bazlı grafiğin üstünde günlük grafik yazıyor.Ama o grafik haftalık değil mi?Yanlışım nerde acaba.
Tekniğe İnanma, Tekniksiz Kalma
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
BaBo abi euro iyi olacaksa paritenin uyumu için doların da yükselmesi gerekir değil mi?
Parite için de düşüş beklentim var.
Leave a comment:
-
sağolasın BaBo üstat.mesutk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBaBo üstat şunu mu anlayayım bir acemi olarak;
bir düzeltme neticesinde ( max 31 € ' ya kadar olabilecek bir düzeltme olabilir demiştiniz ) yeni - üst - kanallarda seyretme.
Leave a comment:
-
BaBo üstat şunu mu anlayayım bir acemi olarak;bikmisbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bir düzeltme neticesinde ( max 31 € ' ya kadar olabilecek bir düzeltme olabilir demiştiniz ) yeni - üst - kanallarda seyretme.
Leave a comment:
-
-
-
babo abi dolar/TL de 2.05 in altı yok demişti. en düşük 2.08 i gördü. 2.1 lerde dolanıyor. DOW ve SP500 de yaşanacak bir düzeltme ile birlikte doların yeniden hareketlenebileceği düşüncesindeyim.
Leave a comment:
-
Sevgili babo abi
analizlerini ve öngörülerini pek çok kişi gibi ilgiyle yıllardır takip edenlerdenim...
benim sorum şu olucak 2014 ün özellikle euro için iyi olucağını önceki gönderilerinde paylaşmıştın.. söz konusu hareket en geç ekim 2014 den sonra olucaksa eğer euronun durumu özellikle 2015 yılı için (olası bir bist yükselişine paralel olarak) kötü olucak diyebilirmiyiz...
şimdiden teşekkürler...
Leave a comment:
-
Bu mesajıda unutmayalım anti parantez (Yatcez Kalkcez, Yatcez Kalkcez, bi de bakcez "Altın vuruş" başlamış bilee..
3.Aralık 2013 tarihli mesajım http://www.hisse.net/forum/showthrea...35#post9674735
Taa geçen seneden diğer forumda "Altın Vuruş'un" muhtemel başlama zamanını da yazdım.
Yine 3 Aralık 2013 tarihinde daha once yayınladığım grafiği tekrar yayınlamışım..
En Geç 2014 Ekim den sonra diye. )
Leave a comment:
-
Vallahi Sn.Bıkmışbroker bana bu yükseliş Altın Vuruş gibi bile geldi. Demek ki daha Altın Vuruş olacaksa dediğinize göre hedefler çok daha yüksek.bikmisbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu noktadan hareketle, evet altın vuruş olacaksa bankalar öncülüğünde olur..
Geçmiş üç altınvuruşta yaptığım hatayı yapmadım ve bu sefer hisseye yatırım yaptım sizden güç alarak. Allah razı olsun karşılıksız yardımlarınız için.
Leave a comment:
-
Koca kafalilik yapiyoruz hep. Babo abi60bin alti yok demisti.63 ten alsak köşe olmuştu k
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Leave a comment:
-
allah razı olsun babo abi,yeni vadede 20% cortlamıştık,vaziyet anlaşıldı bir levye daha vurup düzeltmede gaçacaaaz,sonra yükselsin bekleriz uygun yerleri
Leave a comment:

Leave a comment: