son günlerler internet üzerinden alis verislerin armasi beraberinde hukuki problemleride getirmistir. Ben burda kisaca okuyucularimizin cok dikkatli olmalari hususunda uyarmak istiyorum. malesef internet üzerinden avrupada bir cok kisi internette farkinda olmadan doldurduklari formlar sebebiyle cok agir borc altina girmislerdir. magdurlarin sayisi nerdeyse avrupadaki mesken sayisindan fazladir. söyleki: mesala google" herkes tarafindan bilinen e-mule paylasim programini aradiginizda arama sonuclarinsda ilk acilan sayfada ki linklerde ücretsiz Dowland yazilari sizleri karsilayacaktir. herhangi bir sayfayi tikladiginizda acilan sayfada kucuk bir bilgi forumu cikar(isim,email adresi vs....)bunlari doldurdugunuzda ve kabul linkini tikladinizda artik siz cokdan Firma Schmidtlein GbR" de en az 80€ borclandiniz demektir. bir ay icinde size ortak calistigi avukat Olaf Tank tarafindane fatura ve ödeme emri gelecektir... Zamaninda ibraz edilmeyen itiraz dilekceleri size icra memurlarinin kapiniza dayanmasina sebep olacaktir.
bu Avukat tarafindan bir cok kisinin canini yakmistir.ve suan sikayetler nedeniyle avukalik ruhsatnamesinin iptali söz konusu..
bu bir sadece örnekti.bunu disiinda bir cok örnegi var;ücretsiz sms,ucretsiz mp3,ev ödevlarine yardim vs....
SON OLARAK HERKESI TEKRAR UYARMAK ISTIYORUM
ASAGIDAKI SITELERDEN UZAK DURUNUZ
Zusätzlich tauchen dieselben Seiten auch als östereichische Seiten mit den Namen auf:
www.drogen.at usw. - von hier aus wird automatisch auf die oben genannten Seiten weitergeleitet.
bu Avukat tarafindan bir cok kisinin canini yakmistir.ve suan sikayetler nedeniyle avukalik ruhsatnamesinin iptali söz konusu..
bu bir sadece örnekti.bunu disiinda bir cok örnegi var;ücretsiz sms,ucretsiz mp3,ev ödevlarine yardim vs....
SON OLARAK HERKESI TEKRAR UYARMAK ISTIYORUM
ASAGIDAKI SITELERDEN UZAK DURUNUZ
Zusätzlich tauchen dieselben Seiten auch als östereichische Seiten mit den Namen auf:
www.drogen.at usw. - von hier aus wird automatisch auf die oben genannten Seiten weitergeleitet.

13.04.2007 Tarihli yönetmelikle; boş idareciliklerin ilan edilmeden, başvurular alınmadan, liyakat unsuru göz ardı edilerek, kazanılmış haklar gasp edilerek, tamamen siyasal yandaş kayırmaya yönelik, hak-hukuk tanımaz bir şekilde atamanın önü açılmış ve yapılan uygulamaların bu şekilde olduğu gözlemlenmiştir. Türk Milli Eğitim sistemini hükümetteki partinin il ve ilçe başkanlarının emiren sunan bu yönetmeliğe Türk Eğitim-Sen olarak dur demek için bu gün itibariyle Danıştay'a dava açtık. Davamız, süreci hızlandırmak için, çok önemli olan maddelere, YÜRÜTMEYİ DURDURMA ve İDAREDEN SAVUNMA BEKLENMEDEN karar verilmesi taleplidir. Türk Yargı Sisteminin Milli Eğitimimizi derinden yaralayacak bu yönetmeliği en kısa sürede iptal edeceğine inancımız tamdır.
13 Nisan 2007 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan "Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumları Yöneticilerinin Atama Yönetmeliği"nin yürütmesinin durdurulması ve iptali için, dört sendika tarafından Danıştay’a dava açılmıştır. Buna rağmen yayımlanan bir genelge ile atamaların hemen yapılması istenmektedir. Dava sonuçlanıncaya kadar yapılan atamaların iptal sürecine hukuki temel oluşturulması amacıyla durumu uygun eğitim çalışanlarının kurumuna dilekçe vermesi gerekmektedir. Devamı için başlığa tıklayınız.
283 sayılı Hemşirelik Kanunu baştan sona değişiyor. Kanununda değişiklikler içeren 7 maddelik teklif Meclis Genel Kurulunun 25/04/2007 birleşiminde kabul edilmiştir. Kanunun Cumhurbaşkanı Sezer tarafından onaylanması halinde hemşire olma şartlarında çok önemli değişiklikler olacaktır. en önemli düzenleme ise lisans ve lisans üstü öğrenim gören hemşirelere ilişkindir. Detaylar için başlığa tıklayınız.

Yorum