sayin yoneciler selamlar iyi calismalar benin kredi karti borcu\mdan dolayi icralik oldum bu borcumu yapilandirip odeme yoluna gittim fakat bu seferde is yerimden cikarildim ve yapilandirilan borcumu odeyemedim bir muddet sonra bankanin avukatinin yanina gittim borcu yapilandirmasini soyledim kendisinie is buldugumu ve saglikli odeme yapabilecegimi yapilandirirsa odeyecegimi soyledim avukatin cevabi sen agir ceza mahkemesinde yargilandin giyabinda 1 ay hapis cezasi aldin anca toplu odeme yaparsan hapis cezanda durur cezaevine girmezsin sen toplu ode kurtul bende odeme yapamiyacagimi ama taksitlendirmeyi tekrar duzenlerse odeye bilecegimi kendisine soyledim avukat bey odemeyi pesin olarak yaparsam olabilir dedi sayin hukukcu be borcumu odeyip kapatmayi dusunuyorum memleketin hali belli bu nedenle cezaevine gir cik bundan sonrada benden para alamak bu bankaninmi isine geliyor yoksa yeni tahhaut yapmakmi benim merakimi yenerseniz size minettar kalirim saygilarimla .
Taahhüdü ihlal
Collapse
X
-
allah kolaylık versin önce. allah kimseyi kredi borcuna düşürmesin. Bildiğim kadarıyla iş bulduğunu ve işsizlik yüzünden ödeyemediğini mahkemede sunarsın. karşı dava açarsın. sonra ödeyebileceğini taahhüt edersin. kanunlar mağdurdan yanadır. sanırım mağdur olduğun açık.seyfettin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersayin yoneciler selamlar iyi calismalar benin kredi karti borcu\mdan dolayi icralik oldum bu borcumu yapilandirip odeme yoluna gittim fakat bu seferde is yerimden cikarildim ve yapilandirilan borcumu odeyemedim bir muddet sonra bankanin avukatinin yanina gittim borcu yapilandirmasini soyledim kendisinie is buldugumu ve saglikli odeme yapabilecegimi yapilandirirsa odeyecegimi soyledim avukatin cevabi sen agir ceza mahkemesinde yargilandin giyabinda 1 ay hapis cezasi aldin anca toplu odeme yaparsan hapis cezanda durur cezaevine girmezsin sen toplu ode kurtul bende odeme yapamiyacagimi ama taksitlendirmeyi tekrar duzenlerse odeye bilecegimi kendisine soyledim avukat bey odemeyi pesin olarak yaparsam olabilir dedi sayin hukukcu be borcumu odeyip kapatmayi dusunuyorum memleketin hali belli bu nedenle cezaevine gir cik bundan sonrada benden para alamak bu bankaninmi isine geliyor yoksa yeni tahhaut yapmakmi benim merakimi yenerseniz size minettar kalirim saygilarimla .Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir. - John Christian
-
Sn Seyfettin,seyfettin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersayin yoneciler selamlar iyi calismalar benin kredi karti borcu\mdan dolayi icralik oldum bu borcumu yapilandirip odeme yoluna gittim fakat bu seferde is yerimden cikarildim ve yapilandirilan borcumu odeyemedim bir muddet sonra bankanin avukatinin yanina gittim borcu yapilandirmasini soyledim kendisinie is buldugumu ve saglikli odeme yapabilecegimi yapilandirirsa odeyecegimi soyledim avukatin cevabi sen agir ceza mahkemesinde yargilandin giyabinda 1 ay hapis cezasi aldin anca toplu odeme yaparsan hapis cezanda durur cezaevine girmezsin sen toplu ode kurtul bende odeme yapamiyacagimi ama taksitlendirmeyi tekrar duzenlerse odeye bilecegimi kendisine soyledim avukat bey odemeyi pesin olarak yaparsam olabilir dedi sayin hukukcu be borcumu odeyip kapatmayi dusunuyorum memleketin hali belli bu nedenle cezaevine gir cik bundan sonrada benden para alamak bu bankaninmi isine geliyor yoksa yeni tahhaut yapmakmi benim merakimi yenerseniz size minettar kalirim saygilarimla .
Kural olarak haciz sürecinde borclu, alacaklinin hacz edilen mallarinin satisini taleb edene kadar tüm borcunu taksitle ödemeyi taahhüt ederse ve birinci taksiti hemen öderse icra islemleri durur. Taksitlerden biri zamaninda ödenmezse icra muameleleri kaldigi yerden devam eder. yani alacakli Satis islemlerini baslatilabilir. islemleri devam ettirmek veya durdurmak alacaklinin tasarrufundadir.
Alacaklinin ikna edilmesi halinde borc yeniden taksite baglanabilir. avukata, borcu düzenli sekilde ödeyeceginizi inandiracak deililerle giderseniz ikna edebilirsiniz. Yoksa toplu ödeme yapamayacaginizi o da bilir.
hapis cezasini tam anlamis degilim, Mevzu hakkinda teferruatli bilgi verirseniz daha saglikli yardim edebiliriz. Hangi suctan dolayi ceza? borcunuzla alakalisi nedir?...vsBorsacıların ve borsanın yeni adresi
[url] www.keyborsa.com[/url]
Yorum
-
öncelikle işiniz zor
yorumcu arkadaşımın söylediği doğru benim ekleyeceklerim
Kredi kartı borcu ödenmediği için hapis cezası yoktur. Yalnız icra işlemleri aşamasında mal beyanınıda bulunmamak, gerçeğe aykırı beyanda bulunmak ve taahhüt ihlali söz konusu olursa hapis cezası görebilir.
öncelikle üzerinde mal varmı yok mu o önemli yapabileceğin iki şey (bana göre)
1) Mal Beyanında Bulunacağınızı Ve Taksitle Öemek İstediğnizi Belirtin Yanaşmazlarsa, Siz Bilirsiniz. Mal Beyanında Bulunuyorum, Çalışmıyorumda Nasılsa Ödemiyorum Bu Parayı Deyin. Telefonu Kapatın. 1 Saat İçinde Telefonunuz Çalar Ve Bu Sefer Onlar Taksitlendirme İçin Yakanıza Yapışırlar. Mümkün Olduğunca Pazarlık Yapın ve Taksite Böldürün.(çünkü icrada o kadar çok mal var ve bunlar stılıp paraya dönüştürülemediği için bankalar taksitlendirerek ödemek isteyenlere genellikle olumlu yaklaşırlar.Bu blöfü yapabilirsiniz)
2) eğer üzerinizde mal çoksa ....bir önceki taksitlendirmeyi mahkememi yoksa bankamı yaptı bu çok önemli.(yazınızdan pek anlayamadım)eğer banka yaptıysa ve yeni bir sözleşme imzaladıysanız sözleşmenin maddelerini iyi okuyun.ve mahkemeye başvurun ben bu parayı ödeyeceğim ama elimdeki imkanlar şu diye.Mahkeme belli oranlarda eşit taksitlere bölüp ödemenizi isteyecek.
umarım yardımcı olbilmişimdir.
Yorum
Yorum