Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Bakıyorum bu aralar - okulların da kapansıyla - herkes bir yerlere kaçmaya başladı.
Tatil planlarınız nedir/ ne değildir? Bu sıcaklarda nereye kaçılır?
Konuşmak bir mana ise susmak binbir mana. Herkes konusmasına konuşur lakin sükût yürekli olana.
Bakıyorum bu aralar - okulların da kapansıyla - herkes bir yerlere kaçmaya başladı.
Ne yani gittiğimiz yerlerin fotoğraflarını ,hediyelik eşyalarınımı yapıştıracağız buraya ,
Herhangi bir tatil planım yok maalesef.
Ne Bela-dır Bu Be-la,Gün-Be-Gün Artar Kederim.....
Ben de, camdan bakıldığnda geniş vadileri, dağları gören yüksek bir dağ köyünde kafa dinlemek isterdim. Böyle yemyeşil bir yer.
Ama çok uzun kalamam o da sıkıyor k26
Konuşmak bir mana ise susmak binbir mana. Herkes konusmasına konuşur lakin sükût yürekli olana.
Yorum