keyborsa yönetiminin ve üyelerinin bayramını en içten dileklerimle kutlarım
Kurban Bayramınız kutlu olsun
Collapse
X
-
Kurban Bayramınız kutlu olsun
********Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.**********
***UNUTMAYIN HEPİMİZ OSMANLI TORUNLARIYIZ..***
*********************************************Etiketler: hiçbiri
-
Hayat, yaşanmalı
Dostluk, Paylaşılmalı
Bayramlar hatırlanmalı...
Hayırlı Bayramlar.Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
-
Keyborsa sitesi şahsında,
tüm müslüman aleminin
kurban bayramı kutlu olsun
ve tüm müslüman alemine,
insanlık alemine hayırlara,
bereketlere,sağlık ve afiyetlere vesile olsun...Yakutun,incinin,elmasın ne kıymeti vardır ki;bir sevgili uğruna harcanmadıktan sonra.
*Hz.Mevlana*
Yorum
-
-
Başta Sevgili Fizban ve değerli dostum Simurg ve değerli ağabeyim serdarkus olmak üzere, tüm keyborsa forum ailesinin kurban bayramını en içten dileklerimle kutluyor, bayramın neşe huzur ve sağlık içinde geçmesini diliyorum.
Bayramınız Kutlu Olsun...fiddlestick of the fiddler on the roof :p
Yorum
-
Kurban Bayramınizin hayırlara vesile olmasını, sağlıklı sıhhatli nice bayramlar görmenizi temenni ederim..Evlat Fazla Bıdı Bıdı yapma
****BABA YORGUN !!!!
Yorum
-
Teşekkür ederim, ben de tüm forumdaşlarımın bayramını kutlarım, huzurlu bir bayram geçirmelerini temenni ederim.TheSecret Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBaşta Sevgili Fizban ve değerli dostum Simurg ve değerli ağabeyim serdarkus olmak üzere, tüm keyborsa forum ailesinin kurban bayramını en içten dileklerimle kutluyor, bayramın neşe huzur ve sağlık içinde geçmesini diliyorum.
Bayramınız Kutlu Olsun...
Yorum
Yorum