ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Üye Tanı/ş/ma Köşesi
Collapse
X
-
30 yaşını bitirince yanıma gel.. iş kurayım sana...gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterişsiz
orta 2 terk
29 yaş
bir çocuk
no money no cry
!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""
Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !
Yorum
-
öğrenci
bekar
19 yaşında..
çocuk yoktur...!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !
Yorum
-
guneysu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteröğrenci
bekar
19 yaşında..
çocuk yoktur...
yawww güneysu
sallla ama bu kadra da olmaz
hani seni tanımasak
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
gemici abimin 29 yaşında olduğu yerde benim 19 olmam çok normal..radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryawww güneysu
hani seni tanımasak

eeeeee 19 yaşında da 2 çocuk babası büyüğü 13 küçüğü 9 desek, kim inanır; kadir inanır dan başka :kahkaha:!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
Yorum
-
bak aşağıdaki mesajda Şenol tüyoyu vermişÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGörev yeri hangi cami hocam.

bravo...senol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösternere olacak imkb camisi adam borsadan başka bir şey konuşmadığına göre..imkb dir....
guneysu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteröğrenci
bekar
19 yaşında..
çocuk yoktur...çocukların yaşları toplamıdır belki de?;)radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryawww güneysu
hani seni tanımasak

bekar olan da çocuklar.
kendisinden bahsetmemiş, hep çocukları öne sürmüş
Yorum
-
Yok öyle gemicime iş atmak aman iş kurmaya kalkmak. Ona dalyan gibi bir patroniçe bulacaz.guneysu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster30 yaşını bitirince yanıma gel.. iş kurayım sana...
fiddlestick of the fiddler on the roof :p
Yorum
-
arkamdan amma da çok sallayan olmuş...............kimseden iş istemedik......fakiriz ama gururluyuz..............çırağana aç gider tok çıkarız arka kapıdan.................itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
hatta ölsen kimse tanımaz.................EFSANE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterne kadar az tanınırsan okadar iyidir..

itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
ortadaki iki adet (sağ ve solu olan)malum şey seni terke ettiyse yaş yaklaşık atmış falandır gemici dede............(adam tüyoyu vermiş anlamamışsınızki).......gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterişsiz
orta 2 terk
29 yaş
bir çocuk
no money no cry
birde cinsiyete bayan yaz bak reytingin nasıl tavana vuruyor..........(hele çocukta yok demişsin ya malum)guneysu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteröğrenci
bekar
19 yaşında..
çocuk yoktur...
Yorum
-
NARGİLENİN DUMANINA BENZER HAYALLERİM ..
SADECE BENİ ZEHİRLER VE UÇUP GİDER...
--------------------
Yorum
-
dr olmak böyle bir şey işte..................balıkçıdoktor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterortadaki iki adet (sağ ve solu olan)malum şey seni terke ettiyse yaş yaklaşık atmış falandır gemici dede............(adam tüyoyu vermiş anlamamışsınızki).......
birde cinsiyete bayan yaz bak reytingin nasıl tavana vuruyor..........(hele çocukta yok demişsin ya malum)itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
Yorum