Ölüm Günü

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • BORSASİHİRBAZI
    Demirbaş
    • 30 Nisan 2009
    • 0

serdarkus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yanlış biliyorsunuz derim.
    Kendi ölmedi.. sadece nickini öldürdü.
    Ya da en azından..ben öyle biliyorum!
    bende aynen böyle biliyorum...

çok şükür heryerde yeterince dostumuz var...ve bir şekilde olayların arka planında geçenleri er yada geç öğrenebiliyoruz...

sözü geçen arkadaş gerçekten zamanında efsaneymiş...buna saygı duymak lazım...

ama kendi kendisini öldü diye yazıp sonrasında bir dolu insanı üzdüğünü bizzat kendi silah arkadaşı dediği dostlarının ağzından duydum...

konuya taraf falan olmaya niyetim yok...

sadece bildiğimi duyduğumu öğrendiğimi yazarak olası yanlış anlamalara engel olabilmek adına yazıyorum bu yazıyı...böyle biline....

ben forumda herşeyin ve herkesin fani olduğunu gördüm bu alemde...gün gelir forumlarda fani olur...

kalan bir hoş sada olacaktır....oda bırakmasını bilenler için...

saygılarımla
    YAR...İLLEDE YAR...

Yorum

• DeliKAN
      Seyirci Üye
      • 19 Kasım 2007
      • 19

BORSASİHİRBAZI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      bende aynen böyle biliyorum...

İnşallah öyledir...

İnşallah mezarını ve mezar taşını da kurgulamıştır...

İnşallah mezarı da boştur...

Yazmasa da, yaşadığı umudu yeter bize...

Keşke...:040:

Yorum

• TheSecret
        .................
        • 31 Mayıs 2009
        • 70

Şimdi konunun özü nedir?

Mevlid okunacaksa; burada okunmaz yazılır, onun için ayrıca bir mevlid başlığı açılması daha uygun olur, diğer ölmek isteyen arkadaşlara da hizmeti olur fena olmaz.

Lokum ya da helva dağıtılacaksa; sanal lokum ya da sanal helvanın tadı nasıl alınır? Adrese mi kargolanacaktır. Eğer öyleyse benimkisini şirkete yollayın, sevmediğim birisi var önce ona tattıralım. Ölecekse o ölsün

Lokum parası toplanacaksa: camii önüne mendil açılması daha hayırlı olacaktır. Zira burası borsa forumudur, buradaki insanlar kapitalisttir, parayı severiz alimallah.

Gözyaşı şişesine ağlanacaksa: o adet bin yıllardır yapılmıyor artık. Şişelerin yerini selpaklar aldı.

Başka?
        fiddlestick of the fiddler on the roof :p

Yorum

• JAKO
          Kalender Amca
          • 30 Mart 2009
          • 561

TheSecret Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Şimdi konunun özü nedir?

Mevlid okunacaksa; burada okunmaz yazılır, onun için ayrıca bir mevlid başlığı açılması daha uygun olur, diğer ölmek isteyen arkadaşlara da hizmeti olur fena olmaz.

Lokum ya da helva dağıtılacaksa; sanal lokum ya da sanal helvanın tadı nasıl alınır? Adrese mi kargolanacaktır. Eğer öyleyse benimkisini şirkete yollayın, sevmediğim birisi var önce ona tattıralım. Ölecekse o ölsün

Lokum parası toplanacaksa: camii önüne mendil açılması daha hayırlı olacaktır. Zira burası borsa forumudur, buradaki insanlar kapitalisttir, parayı severiz alimallah.

Gözyaşı şişesine ağlanacaksa: o adet bin yıllardır yapılmıyor artık. Şişelerin yerini selpaklar aldı.

Başka?
          Yeri burası değildir.
          Ben ne yaptığımı anlatayım istedim.
          Esti, bir kaç kezdir yapıyorum.
          Anma günü gibi.
          Yemekli toplantı. Sinevizyon bir gösteri. İçki serbest. Sohbet. Genel anlayışa ters de olsa, beğeni topladı. Dini ritüellerden uzak, hayata yakın. 30 yıl önce ölen dedem için başlattım uygulamayı, tanıyanlar eski günlere döndü, gençler, eskiyi öğrendiler, zaman tünelinde bir gezinti gibi olmuştu.
          önceden öğrenenler indirimli fiyattan öğrenir,
          otoriteden öğrenenler özgürlük bedeliyle öğrenir,
          deneyerek öğrenenler etiket fiyatından öğrenir,
          hayattan öğrenenler gecikme zammıyla öğrenir,
          hayattan da öğrenemeyenler boşa gitmiş hayatlarıyla öğrenirler...

Yorum

• ÇAKAL
            Ağa'nın Adamı
            • 27 Haziran 2007
            • 2545

gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            arabayı niye solluyorsun kaldırımdan devam et ....şeridi sen değil araba değiştirecek.....................sen şerit değiştirmek istersen her zaman emrindeyim..............
            Tööbee tööbeeee.
            Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
            Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)

Yorum

Working...
            X

Debug Information