Bir borsacı ne dileyebilir ki. ?
Elinde kağıdı varsa günlük iki tavan diler herhalde.
Ama ben öyle bir adam tanıdım ki bu sanal borsa aleminde... Aslında bir çoğunuz da tanıdı onu..
O, uğruna geceleri uykusuz kaldığı forumda
"keşke başka bişey daha dileseydiniz...."
gönderisine..
"Dilemiştim..
O da oldu..
En çok online kullanıcı 1,408 idi. (Bugün 16:54)"
diye cavap veriyordu.
Öylesine seviyordu orayı...
Be hey adam, madem ki dileğin tutuyor, kendine dilek dilesene... Forum katılımı artsın diye dilek tutuyorsun, gerçekleşeceğini bile bile...
İşte öylesine seviyordu orayı.
Vel hasılı kelem.
Zaman bu ya...
Onu çok sevdiği oradan ötelere itti zaman... Kahpe zaman. Vicdansız zaman. Kıyılmayacak adama kıyıverdi...
O, orayı yinede terketmedi. Ruh gibi geldi gitti oraya. Her gelişinde de, o çok sevdiği orayı, Ve orayı sevdikleri için orada olan oradakileri korurcasına düşüşleri ve yükselişleri gösterdi.
En son olarak da, "Global kriz bizi 10.000'li rakamlara sürükleyecek" naralarının atıldığı bir zamanda Almanca isimli ruhuyla gelen bir müridi "oradakilere" umut ve güven telkin etti...
Ve geri gitti..
O, orayı çok sevmişti...
O forum katılımı 1.408 olduğunda çok mutlu olmuştu...
Kimbilir şimdi o forumun ktılım sayısı 1.408'in kaç katı olmuştur...
Ama o, çok sevdiği orada değil artık...
Belki ruhu ya da onun ruhundki birileri oradadır...
Ama o orada değil...
Orası ve oradakiler için mücadele eden ve orada doğup orada ölen kişiye oranın birazcık da olsa vefası yok mudur...
Vardır... Ya da olmalıdır...
Var ise... Olmalı ise...
Verin... Ve olsun...
Bir topik açın ve onu, onu kaybettiğimiz günde anın bari...
18 Ekim..
SunShine'ın ölüm yıldönümü.
Üstat... Hiç kimse hatırlamasa da, ben seni unutmayacağım. Yeri gelip beni ağlatan, yeri gelip beni güldüren, yeri gelip beni düşündüren yazılaını unutmayacağım.
Ben seni, seni sevenlerin adına unutmayacağım.
Sen şad ol. Ruhun şad olsun.
İmza: Dostların adına bir dostun.
Elinde kağıdı varsa günlük iki tavan diler herhalde.
Ama ben öyle bir adam tanıdım ki bu sanal borsa aleminde... Aslında bir çoğunuz da tanıdı onu..
O, uğruna geceleri uykusuz kaldığı forumda
"keşke başka bişey daha dileseydiniz...."
gönderisine..
"Dilemiştim..

O da oldu..

En çok online kullanıcı 1,408 idi. (Bugün 16:54)"
diye cavap veriyordu.
Öylesine seviyordu orayı...
Be hey adam, madem ki dileğin tutuyor, kendine dilek dilesene... Forum katılımı artsın diye dilek tutuyorsun, gerçekleşeceğini bile bile...
İşte öylesine seviyordu orayı.
Vel hasılı kelem.
Zaman bu ya...
Onu çok sevdiği oradan ötelere itti zaman... Kahpe zaman. Vicdansız zaman. Kıyılmayacak adama kıyıverdi...
O, orayı yinede terketmedi. Ruh gibi geldi gitti oraya. Her gelişinde de, o çok sevdiği orayı, Ve orayı sevdikleri için orada olan oradakileri korurcasına düşüşleri ve yükselişleri gösterdi.
En son olarak da, "Global kriz bizi 10.000'li rakamlara sürükleyecek" naralarının atıldığı bir zamanda Almanca isimli ruhuyla gelen bir müridi "oradakilere" umut ve güven telkin etti...
Ve geri gitti..
O, orayı çok sevmişti...
O forum katılımı 1.408 olduğunda çok mutlu olmuştu...
Kimbilir şimdi o forumun ktılım sayısı 1.408'in kaç katı olmuştur...
Ama o, çok sevdiği orada değil artık...
Belki ruhu ya da onun ruhundki birileri oradadır...
Ama o orada değil...
Orası ve oradakiler için mücadele eden ve orada doğup orada ölen kişiye oranın birazcık da olsa vefası yok mudur...
Vardır... Ya da olmalıdır...
Var ise... Olmalı ise...
Verin... Ve olsun...
Bir topik açın ve onu, onu kaybettiğimiz günde anın bari...
18 Ekim..
SunShine'ın ölüm yıldönümü.
Üstat... Hiç kimse hatırlamasa da, ben seni unutmayacağım. Yeri gelip beni ağlatan, yeri gelip beni güldüren, yeri gelip beni düşündüren yazılaını unutmayacağım.
Ben seni, seni sevenlerin adına unutmayacağım.
Sen şad ol. Ruhun şad olsun.
İmza: Dostların adına bir dostun.

Yorum