ben içerim fiyatı ucuzdur kesin...............bacardi olsun bana..........
Şarap içiyorum
Collapse
X
-
abi gel bırak içkiyi sağlıklı yaşa sağlıklı git demişler.portakal suyu ve süt.yaş kaç olursa olsun farketmez tavsiye ederim.çok yararlıdır.demedi demegemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben içerim fiyatı ucuzdur kesin...............bacardi olsun bana..........*********************************************
********Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.**********
***UNUTMAYIN HEPİMİZ OSMANLI TORUNLARIYIZ..***
Yorum
-
küççük geyik...hakansahin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterabi gel bırak içkiyi sağlıklı yaşa sağlıklı git demişler.portakal suyu ve süt.yaş kaç olursa olsun farketmez tavsiye ederim.çok yararlıdır.demedi deme
sana demedik mi yaşının tutmadığı yerlere girme diye...
36 yaş sınırı var burda......
!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""
Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !
Yorum
-
Türkiye'ye henüz gelmemiş Almanların ucuzluk marketlerinden birinden şarap kataloğu.
ALDI aktuell ab dem 28.09.2009önceden öğrenenler indirimli fiyattan öğrenir,
otoriteden öğrenenler özgürlük bedeliyle öğrenir,
deneyerek öğrenenler etiket fiyatından öğrenir,
hayattan öğrenenler gecikme zammıyla öğrenir,
hayattan da öğrenemeyenler boşa gitmiş hayatlarıyla öğrenirler...
Yorum
-
Yeni mesajlarda görünce dedim hayırdır kalender amcayı Doğan Şahin mi kaptı yoksa ki bu saatte demleniyor.JAKO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTürkiye'ye henüz gelmemiş Almanların ucuzluk marketlerinden birinden şarap kataloğu.
ALDI aktuell ab dem 28.09.2009
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
-
sabah gelince yine yeni mesajlarda görürsün burayı çakal hocam

malum günlerden hafta sonu.. yapacak iş yok.. hafta içinden farkıda yok ya

tüm dostlara afiyet olsun...
!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !
Yorum
-
Yayına polis telsizi karıştı!ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYeni mesajlarda görünce dedim hayırdır kalender amcayı Doğan Şahin mi kaptı yoksa ki bu saatte demleniyor.

Yayında parazit var!
Yayın titriyor, güzel bir yayın var sanki dedik, oturduk yayının karşısına!
Yayında mıyız?
zap zup da yapamıyoruz tam yayının ortasındayız kıyamıyoruz.

önceden öğrenenler indirimli fiyattan öğrenir,
Yorum
-
Kavaklıdere, kalecik karası. Türkiye'nin bir numarası.zumu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAfiyetler olsun sayın JAKO.Umarım Buzbağdır.önceden öğrenenler indirimli fiyattan öğrenir,
Yorum
-
Polis dayağına biralı protesto
TİMUR TARLIĞ
güncellenme zamanı 11.10.2009
İstanbul Avcılar’da polisin darp ettiği 21 yaşındaki Güney Tuna’nın 50 kişilik arkadaş grubu, önceki akşam olayın olduğu parkta alkollü protesto gösterisi yaptı.
Avcılar Mustafa Burcu Parkı’nda meydana gelen dayak olayı sonrası Aydın Üniversitesi öğrencisi Güney Tuna, hastaneye kaldırılmış, Tuna’yı dövdüğü iddia edilen polis memuru M.B. ise tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Güney Tuna’nın bir grup arkadaşı önceki akşam olayı protesto etmek için Avcılar’da toplandı. 50 kişilik grup, “Çocuğum polis güvenliğinde mi?”, “Çocuğumu yere çalmak geleceğimi çalmaktır” yazılı dövizler taşıyarak olayın gerçekleştiği Mustafa Burcu Parkı’na kadar yürüdü.
Grup yürüyüş sırasında yanlarından geçen polis ekiplerini yuhaladı. Eyleme katılan Tuna ailesinin avukatı Efkan Bolaç, “Tuna’yla birlikte gözaltına alınan Mustafa adlı arkadaşının karakoldan serbest kaldığına dair çıkış raporu yok. Bununla da ilgili olarak savcılık soruşturma başlattı” diye konuştu. Eylemcilerden bazıları basın açıklamasının ardından parkta içki içti.
Polis dayağına biralı protesto / Güncel / Milliyet İnternet / İstanbul, protesto, dayak, Avcılar, darp, soruÅŸturma dayagina birali protestoönceden öğrenenler indirimli fiyattan öğrenir,
Yorum
-
Ne Ararsın Tanrı İle Aramda
Ne ararsın Tanrı ile aramda
Sen kimsin ki orucumu sorarsın?
Hakikaten gözün yoksa haramda
Başı açığa neden türban sorarsın?
Rakı, şarap içiyorsam sana ne
Yoksa sana bir zararı, içerim
İkimiz de gelsek kıldan köprüye
Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.
Esir iken mümkün müdür ibadet
Yatıp kalkıp Atatürk'e dua et...
Senin gibi durzulerin yüzünden
Dininden de soğuyacak bu millet.
İşgaldeki hali sakın unutma
Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Sen anandan yine çıkardın amma
Baban kimdi bilemezdin serefsiz.
Neyzen Tevfik
Not: Biz bu şiiri Neyzenle anar olduk, geçenlerde, başka biri, bu şiir benim, bana ait, ama Neyzen'e yakıştırıldı diye açıklamıştı, şimdi anımsayamadım, kimdi.önceden öğrenenler indirimli fiyattan öğrenir,
Yorum
-
Almanlar, bir birbuçuk liraya en kral birayı içiyor, bir iki lira üstünde içiyoruz.
On liraya içtikleri şarabı, kırk elli liraya içiyoruz. Vergi içiyoruz. Ne kafaymış ortaçağ kafası.önceden öğrenenler indirimli fiyattan öğrenir,
Yorum
-
sana yerden göğe kadar hak veriyorum..............JAKO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAlmanlar, bir birbuçuk liraya en kral birayı içiyor, bir iki lira üstünde içiyoruz.
On liraya içtikleri şarabı, kırk elli liraya içiyoruz. Vergi içiyoruz. Ne kafaymış ortaçağ kafası.itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
önceden öğrenenler indirimli fiyattan öğrenir,
Yorum
-
jako amca nerdesin...
üsttekini nöbetçi bırakıp kaybolmuşsun..
neyse, onun şarabına ben, rakı'mla eşlik edeyim....!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
Yorum
Yorum