hayata dair+Naz+

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • naz
    Aktif
    • 17 Ağustos 2008
    • 373

Edy Hocam

degerli EDY hocam ölümün insanın karsısına ne zaman nerde cıkacagı belli olmaz ornegin bukadarıda olmaz denecek seylerden biriside adamın kafasına inek düsmesi ama oluyor ne yazıkki daha gecenlerde bir genc kızımızın kafasına bilmem kac kiloluk cam düstü 25 gündür yogun bakımda yatıyor allah ölümünde hayırlısını versin AZRAİL RABBİM BANA CAN ALMA GÖREVİ VERİYORSUN FAKAT İNSANLAR BENİ KÖTÜ BİLECEKLER SONUCTA CANLARINI ALIYORUM DEMİS YÜCE ALLAH YA AZRAİL ARAYA SEBEPLER KOYACAGIM DEMİS yani degerli hocam herseye kendimizi hazırlamalıyız hic ölmicekmis gibi yasamamalıyız saygılar.
    istedigini soyleyen istemedigini isitir

Yorum

• PEHLİVAN
      Çalışkan
      • 13 Şubat 2009
      • 1138

naz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

ben paralı askerlik olanakları hakkında bilgi istiyorum fikri olan varmı acaba , rus ordusunda nasıl görev alabilirim :081:

Yorum

• naz
        Aktif
        • 17 Ağustos 2008
        • 373

NE DEMEK HOCAM GİDİN TABİ HATTA HAYATINIZIN SONUNA DENEK ASKERLİK YAPABİLİRSİNİZ SİKAYET ETCEGİNİZİDE SANMIYORUM

Yorum

• PEHLİVAN
          Çalışkan
          • 13 Şubat 2009
          • 1138

NE DEMEK HOCAM GİDİN TABİ HATTA HAYATINIZIN SONUNA DENEK ASKERLİK YAPABİLİRSİNİZ SİKAYET ETCEGİNİZİDE SANMIYORUM
          valla ben şikayet etmem elbette ama beni şikayet edecek mutlaka çıkacaktır

gelir birazdan cevap atar tutamaz kendisini

benim için tek ordu kendisi zaten şaka bir yana :081:

Yorum

• naz
            Aktif
            • 17 Ağustos 2008
            • 373

PEHLİVAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            valla ben şikayet etmem elbette ama beni şikayet edecek mutlaka çıkacaktır

gelir birazdan cevap atar tutamaz kendisini

benim için tek ordu kendisi zaten şaka bir yana :081:
            atsın bakalım hocam elestirilere acık bir insansınız zaten ama belli olmaz belki kendide gitmek siter sizinle beraber ne dersiniz

Yorum

• PEHLİVAN
              Çalışkan
              • 13 Şubat 2009
              • 1138

atsın bakalım hocam elestirilere acık bir insansınız zaten ama belli olmaz belki kendide gitmek siter sizinle beraber ne dersiniz
              bence bir bayan olarak böyle bir resim görünce kendide gitmek yerine benide göndermemeyi aklından geçirir diye düşünüyorum

Yorum

• naz
                Aktif
                • 17 Ağustos 2008
                • 373

pardon ben erkek sanmıstım

Yorum

• PEHLİVAN
                  Çalışkan
                  • 13 Şubat 2009
                  • 1138

pardon ben erkek sanmıstım
                  birazdan damlar

Yorum

• setarin
                    Katılımcı
                    • 15 Şubat 2009
                    • 136

sayın pehlivan, bende beğendim bu orduyu. Bence beraber gidelim ben asker bayanların kıyafetlerini çok beğendim, sanıyorum banada yakışır. Ve orduda iyi bir ikili oluşturacağımızı düşünüyorum.

Yorum

• naz
                      Aktif
                      • 17 Ağustos 2008
                      • 373

hay allah ben sizi erkek sanıyordumneyse ogrenmis oldum.

Yorum

• setarin
                        Katılımcı
                        • 15 Şubat 2009
                        • 136

yok ben bayanımsayın pehlivanın yakını olduğu bayanım

Yorum

• PEHLİVAN
                          Çalışkan
                          • 13 Şubat 2009
                          • 1138

setarin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          yok ben bayanımsayın pehlivanın yakını olduğu bayanım
                          evet kendisi yakinim olur

Yorum

• naz
                            Aktif
                            • 17 Ağustos 2008
                            • 373

Erkeklerin gizli dünyası

Görünüşe bakılırsa erkeğin gizlisi saklısı yoktur. Duygularını düşüncelerini açıklamaktan hiç çekinmez. Ama gerçek göründüğü gibi değildir. Gerçekte bir erkeği doğru anlamak için onların gizli dünyasını bilmek gerekiyor...

DUYGULARINI AÇIKLAMAZ
                            Erkekler her zaman kadını anlamanın zorluğundan söz ederler. Oysa anlaşılması gerçekte daha zor olan erkektir. Eşiniz olsun nişanlınız olsun hatta ergenlik çağındaki oğlunuz olsun hayatınızdaki her erkek size iç dünyasının kapılarını ardına kadar açmaktan kaçınır.
                            Görünüşe bakılırsa erkeğin gizlisi saklısı yoktur. Duygularını düşüncelerini açıklamaktan hiç çekinmez. Ama gerçeğin görünenler gibi olmadığını biliyoruz. Erkeğin aklından geçenlerle yaptığı açıklamalar birbirinden oldukca farklıdır.

Erkeği anlayabilmek için onun gizli formüllerini öğrenmek gerekiyor. Amerikalı Sosyolog Chris Keller yazdığı kitapta kadınların erkekleri daha iyi anlayabilmelerini sağlayacak bazı ipuçları veriyor.

RUH HALİNİ SAKLAR
                            Erkek pek sık olmasa da zaman zaman duygularını dışa vurmaktan kendini alıkoyamaz. Örneğin masayı yumruklamak ya da birdenbire ıslık çalmaya başlamak avaz avaz bağırmak gibi. Bu tür olaylar her zaman yaşanmaz. Erkek çeşitli nedenlerle duygularını ruh halini kadından gizlemeye çalışır. Ve de çoğunlukla başarılı olur. Ama hayatınızdaki erkeğin gizli dünyasını keşfetmekten umudu kesmeyin. Yapmanız gereken sadece bazı formülleri öğrenmek. Erkek hayatının kadınıyla bazen ilgilenmiyormuş gibi görünebilir. Aslında o kadına karşı duyduğu sevgide bir azalma olmamıştır. Onunla artık ilgilenmemesi de söz konusu değildir.

´Hıı´lar ´Evet´ler

Erkeğin kafası çeşitli konularla dolu olduğu zamanlar bazı sorunları nasıl çözeceğine karar veremediği için çevresinden özellikle de hayatındaki kadından uzaklaşmış gibi görünür. İşte size evlerde çok sık yaşanan bir sahne: Kadın eve dönen eşine ´Günün nasıldı?´ diye sorar. Erkek ´İyiydi´ deyip susar. Kadın eşinin o günü nasıl geçirdiğini ayrıntılarıyla öğrenmek ister: ´Hepsi bu mu? Günün iyi miydi?´ Erkek gene oralı değildir ´Hıı.´ ´Bugün neler oldu tahmin et bakalım.´ Kadın bu sözleriyle kocasını suskunluktan kurtarmaya çalışır. Oysa erkek o sırada kafasını meşgul eden sorunlardan kaçmak için asla gerçekleşmeyeceğini bildiği hayallerle avunur. Erkeğin bu tavırları kadını asla karamsarlığa itmemelidir. Gerçekte erkek eşinden değil hayatın kargaşasından gürültüsünden kaçmaya çalışmaktadır. Suskunluk dönemindeki erkeği bu sorularla bunaltmak ise ters tepki verir: ´Senin neyin var?´ ´Canın bir şeye mi sıkıldı?´ ´Benden bir şeyler mi gizliyorsun?´

Meselenin iç yüzü

Erkek sadece sorunlarını kendi kendine çözümlemenin çarelerini aramaktadır. Böyle zamanlarda erkeğin damarına basılmamalı. O kafasındaki sorunlara çözüm bulunca her şey eskisi gibi olacaktır. Erkekler gizli dünyalarının kapılarını zorla açmak istemezler. Çocukluk dönemlerinde de sırlarını ebeveynlerine açıklamamak için direnirler. Kız çocuklar okulda neler yaptıklarını uzun uzun anlatmayı yeğlerken erkek çocukları konuşturmak zaman alır. Erkek yenilgiyi kendine yakıştırmaz. Yenilmezlik üstünlük ve başarılı olmak duyguları her erkeği bir ölçüde etkiler. Erkekler yenilgiden korkar. Bu duygusunu açıklamak yerine kendini olduğundan başka türlü göstermeye çalışır. Korkusunu cesaret gösterilerinin ardına gizlemesi yadırganmamalı. Bu yüzden sorunlarını çözene kadar üstüne gidilmemelidir.

Alıntıdır...

Yorum

• naz
                              Aktif
                              • 17 Ağustos 2008
                              • 373

hocam helal olsun ne yazılırsa takiptesiniz sizden baska okuyan olmamıs.

Yorum

• EDY
                                Yasaklı
                                • 15 Aralık 2008
                                • 1381

hocam helal olsun ne yazılırsa takiptesiniz sizden baska okuyan olmamıs.
                                Yaniliyorsunuz desem....

Senet bazli yazilari bazen sirf görev icabi okur gecerim desem... Bazilari kizar dimi... Keske demeseydim

Yorum

Working...
                                X

Debug Information