Hayvan Sevgisi

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • ayhan53
    Rallici Başkan
    • 27 Nisan 2009
    • 2657

Uploaded with ImageShack.us
    [B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
    M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]

Yorum

• ayhan53
      Rallici Başkan
      • 27 Nisan 2009
      • 2657

ayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

sinterklass Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

sevgili forumdaşlar abilerim kardeşlerim niyetim konuyu baltalamak değil ama konuyu bölme sebebim bu kısma burdan odaklanılması gerektiği ... sadece hayvalar değil bitkilerde önemlidir hatta taşlar ... oksiejen aldığımız nefes.... hepsine gerekli değer verilmelidir ... ben 2 yıl 4 ay sokakta görev yaptım herkes uyurken .... herkes içerken ... ya da yılbaşı kutlarken ... ya da vs vs bitmez insanların derdine koştum huzur ve güven içinde olmasını sağladım ... görüdüğüm tam olarak bu resimdi ... mustafa sarıgül amaç onu kötülemek değil onun gibileri kötülemek.. bir kap su kampanyasına ön ayak olurken şişlide en az 10 tane insan sokakta yaşıyordu .. elinde öyle imkanlar varki istese 10 unuda harbiyede güzel apartmanlarda yaşatır yapması gereken bu değil .. temel ihtiyaçlarını karşılasaydı .. kadına şiddet ... hepimiz karşyızdır eminim ....ama göz ardı ettiğimiz bir konuda şu ki .. o kadar çok aklen malül vatandaşımız var ki ... denk geldiğimde gözlerim dolardı ... ailesinin telefonunun bulup aradığınızda .. ' o kendi gelir bırakın gezsin ' cümlesini duysaydınız .. siz ne yapardınız ?
      konuya değindik. insan sevgisi hayvandan başlar siz bir hayvanı sevmezseniz indsanıda sevmezsiniz/sevemezsiniz.
      [B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.

Yorum

• sertach
        Bağımlı
        • 18 Eylül 2013
        • 67

sinterklass Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

sevgili forumdaşlar abilerim kardeşlerim niyetim konuyu baltalamak değil ama konuyu bölme sebebim bu kısma burdan odaklanılması gerektiği ... sadece hayvalar değil bitkilerde önemlidir hatta taşlar ... oksiejen aldığımız nefes.... hepsine gerekli değer verilmelidir ... ben 2 yıl 4 ay sokakta görev yaptım herkes uyurken .... herkes içerken ... ya da yılbaşı kutlarken ... ya da vs vs bitmez insanların derdine koştum huzur ve güven içinde olmasını sağladım ... görüdüğüm tam olarak bu resimdi ... mustafa sarıgül amaç onu kötülemek değil onun gibileri kötülemek.. bir kap su kampanyasına ön ayak olurken şişlide en az 10 tane insan sokakta yaşıyordu .. elinde öyle imkanlar varki istese 10 unuda harbiyede güzel apartmanlarda yaşatır yapması gereken bu değil .. temel ihtiyaçlarını karşılasaydı .. kadına şiddet ... hepimiz karşyızdır eminim ....ama göz ardı ettiğimiz bir konuda şu ki .. o kadar çok aklen malül vatandaşımız var ki ... denk geldiğimde gözlerim dolardı ... ailesinin telefonunun bulup aradığınızda .. ' o kendi gelir bırakın gezsin ' cümlesini duysaydınız .. siz ne yapardınız ?

Asla bölmüş olmuyorsun arkadaşım. Ayhan başkanın dediği gibi insan sevgisi , hayvan sevgisi ile başlıyor. Fakat verdiğin örnek ve tecrübelerin için teşekkür ederim. Harbiye de ki parkta bende sıkça karşılaştım ve bu içi hayvan sevgisi dolu bu insanlar bize hem insan olduğumuzu hemde hayvan sevgisini hatırlatıyorlar.

Sorumsuz ailelerinden dolayı yada bilmediğimizi sebeplerden dolayı bu hallere düşmüş nice insan var ve malesef devlet yada belediye bunları çok önemsemiyorlar. Bu sebeple hepsine lanetlerimi iletiyorum
        Yeni Dünya Düzeni

http://forum.keyborsa.com/showthread.php/6305-Yeni-Dünya-Düzeni

Yorum

• sertach
          Bağımlı
          • 18 Eylül 2013
          • 67

Yeni Dünya Düzeni

Yorum

• sertach
            Bağımlı
            • 18 Eylül 2013
            • 67

Yeni Dünya Düzeni

Yorum

• vahhun
              Çalışkan
              • 12 Ağustos 2013
              • 2846

"Bu işler binaçço ohumanla,ihi paralel çiziyi birbirine deymeyeceh şehilde çizmehlen ossaydu; herkeşler paracuhlarun dibine dibine furardu." ncavus

Yorum

• vahhun
                Çalışkan
                • 12 Ağustos 2013
                • 2846

"Bu işler binaçço ohumanla,ihi paralel çiziyi birbirine deymeyeceh şehilde çizmehlen ossaydu; herkeşler paracuhlarun dibine dibine furardu." ncavus

Yorum

• sertach
                  Bağımlı
                  • 18 Eylül 2013
                  • 67

Yeni Dünya Düzeni

Yorum

• vahhun
                    Çalışkan
                    • 12 Ağustos 2013
                    • 2846

Yorum

• ayhan53
                      Rallici Başkan
                      • 27 Nisan 2009
                      • 2657

Yorum

• ayhan53
                        Rallici Başkan
                        • 27 Nisan 2009
                        • 2657

Huysuz İhtiyar

Arkanı dönüp gitme, görmezden gelme. O senin gördüğün son muhtaç can olmayacak; ama kafanı çevirip gidersen, sen belki de onun gördüğü son insan olacaksın. Ölüme bir sokak hayvanı kadar yakın olsaydın, dayanabilir miydin önemsenmemeye? Dayanabilir miydin, kurtulma şansın varken, önemsenmediğin için ölümü beklemeye?

Yorum

• sertach
                          Bağımlı
                          • 18 Eylül 2013
                          • 67

Bu resim sevgili Aok için
                          Yeni Dünya Düzeni

Yorum

• ayhan53
                            Rallici Başkan
                            • 27 Nisan 2009
                            • 2657

Yorum

• ayhan53
                              Rallici Başkan
                              • 27 Nisan 2009
                              • 2657

Bu hafta hasta 9 tane canımızı yakalayarak barınağa alıp tedavisine başlayan
                              Beykoz Belediyesisnin tüm çalışanlarına teşekkür ederim.
                              Geçen hafta tedavi için bıraktığımız canların sağlık durumları düzelmeler gözle görülür bir şekilde aleni olarak belli, Barınak veterinerlerine ve çalışanlarına teşekkürler.
                              Ramazan Ölçer

SEVGİYE VE DESTEĞE İHTİYAÇLARI VAR
                              GEREKLİ MALZEMELER;
                              MAKARNA, SÜT, KURU MAMA, BEBEK VE YAŞLILAR İÇİN YAŞ MAMA, YEMEK ARTIKLARI.

Bu Pazar ve her Pazar saat 12.00'de Kavacık Özsüt'te toplanıyoruz, bekleriz.
                              İletişim: 0532 630 53 99

Yorum

• okidoki2006
                                Katılımcı
                                • 17 Mayıs 2012
                                • 99

Yorum

Working...
                                X

Debug Information