Ne diyeyim bilmem ki?:36_1_15::36_1_15::36_1_15:
Milli Takımımızdan Haberler
Collapse
X
-
Nihatın Türk zihniyetinden sıyrılamamışlığıÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterNe diyeyim bilmem ki?:36_1_15::36_1_15::36_1_15:
Fatih hocanın tuhaf inadı...
Yorum
-
Senin elinde gül gibi M.yıldız,M.topuz,Halil var.Sol için bu ülkede bir i.üzülmez mi kaldı.Ne orta keser.Ne adam takip eder.Görmedin mi 23 yaşındaki Ramos ilk maçta herifi top diye oynadı.MAGGGMA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterNihatın Türk zihniyetinden sıyrılamamışlığı
Fatih hocanın tuhaf inadı...
Dünkü iki gol de onun yüzünden.:stone_bigger::stone_bigger:Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
-
Adam inat abi,illa oynatacak ibrahimi...ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSenin elinde gül gibi M.yıldız,M.topuz,Halil var.Sol için bu ülkede bir i.üzülmez mi kaldı.Ne orta keser.Ne adam takip eder.Görmedin mi 23 yaşındaki Ramos ilk maçta herifi top diye oynadı.
Dünkü iki gol de onun yüzünden.:stone_bigger::stone_bigger:
Yorum
-
i.üzülmezi ilk maçta gördüğümde yenildik dedim maçı izlemedim. ikinci maç dayanamadım izledim yanılmadığımı anladım.bence takımda bir problem tok fterimin hatası tamamen. i.üzülmez kadroda olmamalıydı,nihat ilk 11 de olmamalıydı.oyuncu değişikliklerinin hepsi hatalıydı.ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSenin elinde gül gibi M.yıldız,M.topuz,Halil var.Sol için bu ülkede bir i.üzülmez mi kaldı.Ne orta keser.Ne adam takip eder.Görmedin mi 23 yaşındaki Ramos ilk maçta herifi top diye oynadı.
Dünkü iki gol de onun yüzünden.:stone_bigger::stone_bigger:
tabi her zaman söylediğim gibi benim bildiklerimi terim bilmiyormu diyorum ama işin içinde olunca görmek daha zor oluyor demekki.
Yorum
-
Adam haklı.
Rusya'nın Zenit takımında oynayan Fatih Tekke, milli takımı hak ettiğini düşündüğünü, birinin çıkıp neden milli takıma seçilmediğini açıklaması gerektiğini söyledi.
''Kazayla bir hata yaptıklarında olumsuz olarak çok fazla basında yer alıyorlar. Fakat iyi bir şey olduğu zaman bundan hiç bahsedilmiyor. Bir haksızlık, adaletsizlik var. Anadolu takımlarının hepsi bu haksızlığa uğruyor. Örneğin Ceyhun Eriş, bugün milli takıma alınıyor. 'Neden bugüne kadar alınmadı' diye kimse sormuyor. Yusuf neden 34 yaşında milli takımda? Gökdeniz, Fatih neden alınmıyor? Hüseyin vardı, neden gitti? Yıldıray gibi çok yetenekli oyuncu zamanında neden değerlendirilmedi? Türkiye'de birileri istediği gibi bu olayları yönetiyor.''
Sabah - Spor - "Milli takımı hak ediyorum"Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Yorum
-
Full kumar.Ya tutarsa.zumu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTürkiye bugün belçikaya 4 atar 2 yer.Nihatın bugün sahneye çıkıp 2 gol atacağı inancındayım.
Hazır o kadar adam varken.İnşallah atar da hep birlikte rahatlarız.Ama zor.:040:
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Yorum
-
Doğrusu gönlümde galibiyet vardı.Ama olmadı.Olmadı da neden olmadı; Ne taktik vardı ne ruh.Dağınık bir diziliş Avrupa kupasındaki sarhoşluğumuz vardı üstümüzde.Nedense Beşiktaş gibi oynuyor milliler.Hakettik yenilgiyi.Yeni antrenörle başka bahara.
Yorum
-

Yorum