balıkçıdoktor Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Milli Takımımızdan Haberler
Collapse
X
-
Allah yolunu açık etsin.
Mesut Özdil: Alman marşı çalarken ayet okuyorum

Alman Milli Takımı'nın Türk kökenli başarılı futbolcusu Mesut Özil, maçlardan önce milli marş söylenirken Kuran-ı Kerim'den ayetler okuduğunu söyledi. Mesut, Kölner Express gazetesine verdiği röportajda, milli marşlar söylenirken ve maça çıkmadan önce Kuran-ı Kerim'den ayetler okuyarak dua ettiğini belirterek, “Kuran'dan ayetler okumak bana güç veriyor. Bunu yapmadığım takdirde kötü bir hisse kapılıyorum” dedi. Türkiye'nin Dünya Kupasına katılamamasına da üzüldüğünü dile getiren başarılı futbolcu, “Alman taraftarlar şimdi bana şans diliyorlar. Eğer Türk taraftarlar da bunu benim için yaparlarsa mutlu olurum” dedi. Mesut, Bild gazetesine yaptığı açıklamada da, İspanya'nın Barcelona takımını çocukluğundan bu yana çok beğendiğini, hayalinin Katalan ekibinde forma giymek olduğunu belirtti.
15.10.2009Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
-
bu kadar beğendiysen açıl ona .........belki duygularınız karşılıklıdır hocam............töbe töbe çocuklarımız kimlere emanet .............ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİsmail Köybaşı'nı beğendim.Fırsat verilirse sol bek sıkıntısını giderecek gibi gördüm.
Yorum
-
ben çıkıyorum o zaman aradan....................ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİsmail Köybaşı'nı beğendim sıkıntımı giderecek gibi gördüm.itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
Yok yok kal arada.gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben çıkıyorum o zaman aradan....................
İsmail Köybaşı istoplasın seni de gör
fiddlestick of the fiddler on the roof :p
Yorum
-
hazırı var............TheSecret Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYok yok kal arada.
İsmail Köybaşı istoplasın seni de gör
itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
balıkçıdoktor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu kadar beğendiysen açıl ona .........belki duygularınız karşılıklıdır hocam............töbe töbe çocuklarımız kimlere emanet .............Carlos'u size bıraktım.gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben çıkıyorum o zaman aradan....................
Aranızda halledin.
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Yorum
-
koca takımda bi carlosu bıraktıysan senden harbi korkulur hocam.............mümkünse seyrek görüşelim.............
Yorum
-
Ula Fatih hoca yatacak yerin yok.Heder oldu gençler sayende.Yıldıray,F.Tekke.
‘Beni şimdi mi hatırladınız?’
güncellenme zamanı 22.10.2009
Rubin Kazan’ı, Barcelona önünde galibiyete taşıyan Gökdeniz, “Hatırlanmam için Barcelona’ya gol atmam mı lazımdı? İlgi görmek için İngiltere veya Almanya’da mı oynamak gerekiyor” dediHerkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Yorum
-
Fatih Tekke gibi olsam Real'de oynardım
Rusya'nın Zenit takımında forma giyen Fenerbahçe'nin eski oyuncusu Sırp golcü Mateja Kezman, Rus futbolunun Türk futboluna benzediğini söyledi.
Kezman, Radyo Zenit'e yaptığı açıklamada yeni takımı Zenit'te çok mutlu olduğunu belirterek, Rus futbolu ve takım arkadaşı Fatih Tekke hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Rusya'da oynan futbolun İspanya'da ki gibi taktik ağırlıklı olmadığını belirten Sırp oyuncu , "Rus futbolu aynı Türkiye ve İngiltere'de olduğu gibi teknik gücü çok yüksek. Rus Milli Takımı Avrupa'nın en güçlü 5–6 takımı arasında" dedi.
Takım arkadaşı Fatih Tekke hakkında da açıklamalarda bulunan Kezman şöyle konuştu: "Tekke ile farklı tarzda hücum oyuncusu olmamız çok iyi. O çok yetenekli birisi ve eğer ben onun gibi yetenekli olsaydım uzun yıllardan bu yana Real'de oynuyor olurdum. O pırlanta gibi, antrenmanlarda çok fazla çalışıp çok iyi şeyler yapıyor. Bizim çok iyi bir ilişkimiz var, o çok iyi ve açık yürekli birisi. Doğrusu o ülkesini çok özlüyor. Ben çok az Türkçe biliyorum ve onunla Türkçe konuşmaya çalışınca çok mutlu oluyor."Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Yorum
-
Ali Şen'den büyük iddia!
Fenerbahçe eski Başkanı Ali Şen, milli takım teknik direktörünü açıkladı...
ALİ ŞEN; "MİLLİ TAKIMA GALİBA MUSTAFA DENİZLİ GELECEK"
“Mahmut Özgener'e milli takımın başına yabancı antröner getirilmesine karşı olduğumu söyledim. Kim gelmeli sorusuna Yılmaz Vural derim. Yılmaz Vural, Abdullah Avcı, Ertuğrul Sağlam. Kimi getirmelisin? Ben tahminde bulunuyorum. Haziran'a kadar milli takım maç yapmayacak. Galiba Mustafa Denizli gelecek. Neden Mustafa Denizili dedim, ben Mustafa Denizli'yi çok iyi tanıyorum, bir demecinde Türk Milli takımı Haziran'a kadar maç yapmasa ne olur, kıyamet mi kopar" dedi. Bu nedenle onun geleceğini düşünüyorum. Bu beklesinler geliyorum demek. Federasyon bunu yapacak sanırım.”
Yorum
Yorum