hayırlı olsun diyelim başka ne yapalım...
FB transferleri hakkında atıp tutmaca topiği:)
Collapse
X
-
güiza bizde
Yönetimin Sarı-Lacivertli formayı giydirmek için gün saydığı Güiza, 15 milyon Euro´luk bonservis bedeliyle Fenerbahçe tarihine adını yazdıracak.
En pahalısı Anelka’ydı
1998/99 sezonu. Başkan Aziz Yıldırım, Baliç’i almak için Bursaspor’a 9 milyon dolar bonservis bedeli ödediğinde yer yerinden oynamıştı. Bu, Fenerbahçe tarihindeki rekor transfer bedeliydi. 2004/05’te bu kez bir yabancı Nicolas Anelka için 5.3 milyon Sterlin (Yaklaşık 11 milyon Dolar) verildi. Rekor artık Fransız yıldızdaydı. Ve rekor şimdi bir kez daha el değiştirmeye hazırlanıyor. Bu kez rekortmen, bir İspanyol golcü; Daniel Güiza olacak.
Kesin anlaşmaya varıldı
Mallorca formasıyla geçen sezon İspanya Gol Kralı olan, Euro 2008’de attığı gollerle dikkatleri bir kez daha üzerine çeken Güiza için kulübüne tam 15 milyon Euro (yaklaşık 24 milyon Dolar) ödenecek. Bu da yeni bir rekor olarak Fenerbahçe tarihine geçecek. Bu transfer için hem Güiza hem kulübü Mallorca ile her konuda anlaşmaya varıldı. Yıldız oyuncunun gelişinin gecikmesinin tek nedeninin Mallorca kulübünün içinde yaşananlar olduğu belirlendi.
Yorum
-
UEFA: DEIVID'İN SAKATLIĞI FB'Yİ SEKTEYE UĞRATTI
Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA), Fenerbahçe'nin Brezilyalı Futbolcusu Deivid de Souza'nın Sakatlığını, 'Deivid'in Sakatlığı, Fenerbahçe'yi Sekteye Uğrattı' Başlıklı Haberle Duyurdu.
kendimizi takip ettiriyoruz artık
tarihleri yenileme zamanı geldi heralde:36_1_13:
Yorum
-
F.Bahçe'nin hocası Aragones, idmanlarda adeta kişilik değiştiriyor. Neredeyse futbolcular kadar aktif olan Dede, herkesten de aynı şeyi bekliyor. Kurallarından asla taviz vermiyor..
Antrenman başladığı anda sanki 70 yaşındaki Aragones gidiyor; yerine kıpır kıpır bir delikanlı geliyor. Çalışma sırasında yerinde duramayan İspanyol hoca, futbolcularıyla aynı hareketleri yapıyor, klasik deyişle idman boyunca sahada ayağını basmadık yer bırakmıyor. Kendisi bu kadar hareketli olan Aragones, herkesten de aynı şekilde davranmasını istiyor.
MALZEMECİYE FIRÇA
En küçük hatayı affetmiyor. Uyarılarını ertelemiyor. Hata yapan, yeterince çalışmayan, İspanyol hocanın gazabından kurtulamıyor. Örneğin dün sabah malzemeci Cemil, Aragones kendisinden top istediğinde biraz ağır kalınca sert bir uyarı aldı. Yıllardır Fenerbahçe'yi takip eden basın mensupları, idmanların bu şekilde devam etmesi halinde sarı-lacivertli futbolculara 90 dakikanın yetmeyeceği görüşünde birleşiyor. İdmanlarda böyle bir görüntü veren Aragones'in sıkı sıkıya uyulmasını istediği bir takım kuralları da var.
ALEX'İ HAŞLADI
Aragones dün akşam idmanını yağmur nedeniyle kısa kesti. Sağanak yağmur altında 50 dakika süren çalışmada Alex, İspanyol hocadan fırça yedi. Çift kalede karşı takıma geçmesini istediği Brezilyalı futbolcunun ağır davrandığını gören Aragones, "Çabuk ol" diye bağırdı. İspanyol teknik adamın sinirinden gurbetçiler de nasibini aldı. Gurbetçiler idmanın bitimiyle sahaya girip hocaya doğru koştular. Bunu gören Aragones güvenlik görevlilerini uyararak seyircileri dışarı çıkarttı.
GÖKHAN GÖNÜL'Ü KOVALADI
İspanyol teknik adam, dünkü idmanda önce Gökhan Gönül’ü sahada koordinasyon hareketleri sırasındaki koşusunun daha hızlı olması için uyardı. Sonra memnun kalmayınca Gökhan’ı uzun süre koşarak kovaladı.
Yorum
-
Fenerbahçe Kulübü, Brezilya asıllı Aurelio ile aralarında sorun olmadığını, ancak oyuncunun menajerinin problem varmış gibi göstermeye çalıştığını açıkladı.
Kulüpten yapılan açıklamada, bugün ''2. Tuncay Vakası'' başlığı ile verilen bir haberde Tuncay'ın geçen sezon Kezman'a verilen para nedeniyle gittiği, bu sezon da Emre'ye verilen para nedeniyle Aurelio ile anlaşmazlık yaşandığı öne sürüldüğü belirtilerek, ''Bu haber kesinlikle doğru değildir. Tuncay Şanlı tamamen kendi isteği ile futbol hayatına İngiltere'de devam etmek istediği için transfer olmuştur. Aurelio ile de kulübümüz arasında herhangi bir sorun söz konusu değildir, ancak maalesef oyuncunun menajeri devamlı olarak sanki problem varmış gibi göstermeye çalışmaktadır. Spor basınının da bu konuda dikkatli olmasını öneririz'' denildi.
Fenerbahçe Kulübü, yaptığı bir başka açıklamada ise Kezman'ı satmayı düşündükleri yönünde çıkan haberleri yalanladı.
Yorum
-
Topiği tutturamamışsınız...davuthan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterfener hiseleri daha gidermi
Yorum
-
Al benden de o kadar.MAGGGMA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu Aurelio gittiyse yazıklar olsun yönetime,böyle adam elden kaçırılırmı,hemde hakkettiği bir para için...
Yuh yani yuhhhh.(Recep İvedik cinsinden.)

Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
-
Ameliyat olalı 1 hafta oldu da ben çöktüm.
Yatağa yapıştım.Bacağı dik tutacaksın dediler.
Bacak elimizde oturuyoruz akşama kadar.
Vestel de benden önce çöktü.

Kendimde yedek parça varmış,uçları kemikli kasla dış çapraz bağ yaptılar.Biri büyük 3 civata ile monte ettiler.3 çivili adamım artık.

Menüsküsün de %80'i gitmiş.
Bugün kontrole gittim.Yaralar kaynamış.Haftaya dikişler alınacak.
Bacağı 90 derece kıvırabiliyorum.
Bu hafta 110 dereceye çıkacakmış.
Velhasılı kelam ben iyiyim.
Tüm dostlara kucak dolusu sevgiler,hürmetler.
Sağlık herşeymiş.Haberiniz olsun.Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Yorum
-
ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAmeliyat olalı 1 hafta oldu da ben çöktüm.

Kendimde yedek parça varmış,uçları kemikli kasla dış çapraz bağ yaptılar.Biri büyük 3 civata ile monte ettiler.3 çivili adamım artık.

Sağlık herşeymiş.Haberiniz olsun.
Geçmiş olsun dostum.Allah başka dert vermesin.Acil şifalar dilerim. Seni tekrar aramızda görmek güzel...
Yorum
-
Allah geçmiş etsin demekten başka faydamız olmaz.Tez zamanda eski sağlığına kavuş inşallah...ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAmeliyat olalı 1 hafta oldu da ben çöktüm.

Sağlık herşeymiş.Haberiniz olsun.
Yorum
-
Çok büyük hata bu.Adam bağıra bağıra gitti.Orta saha boş kaldı desem yeridir.Sadece orta sahada değil,adam heryere yetişiyordu.Kaldık sahada artist Emreye,oynarsa oda...ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAl benden de o kadar.
Yuh yani yuhhhh.(Recep İvedik cinsinden.)

Yorum
-
Emre'nin oynadığı topu Auroelio...... neyse cuma mübarek gün...töööbe töööbeeMAGGGMA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÇok büyük hata bu.Adam bağıra bağıra gitti.Orta saha boş kaldı desem yeridir.Sadece orta sahada değil,adam heryere yetişiyordu.Kaldık sahada artist Emreye,oynarsa oda...

Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Yorum
-
Bu kadar aptallık olur yav bunlar resmen aptal adamı üç kuruş için yok oldu.Hemde dışarıdan görüntü bir numara kişilikli.O paraya oynarmı yav böyle futbolcu.Yönetim resmen ihanet etti...ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEmre'nin oynadığı topu Auroelio...... neyse cuma mübarek gün...töööbe töööbee

Yorum
Yorum