Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
İsrail uçakları Gazze Şeridi'nin kuzeyinde Er-Reis bölgesinde ve bölgenin güneyindeki Han Yunus'un doğusunda açık alanlarına füze saldırısında bulundu.
Şaşılacak bir durum yok.
Bu topiği her ne kadar önce açılmış olsa da 4903 kişi izlemiş Filistinle ilgili topiği 161 kişi.:040::040:
Çevir kazı yanmasın.Bizim işimiz hep boole.
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Şaşılacak bir durum yok.
Bu topiği her ne kadar önce açılmış olsa da 4903 kişi izlemiş Filistinle ilgili topiği 161 kişi.:040::040:
Çevir kazı yanmasın.Bizim işimiz hep boole.
FB bu, gazetede sattırır topikte okutturur diyorsun öyle olsun bakalım
Kanarya'ya gol makinasi
Transfer sezonu açıldı, Fenerbahçe 4 koldan taaruza geçti.
Koltuk satışlarından 16 milyon doları cebine indiren yönetim forvet arayışlarına başladı. F.BAHÇE'de yönetim, 1907 Derneği'yle 1350 adet koltuk için 3 yıllık anlaşmaya varıp, 16 milyon doları kasaya koymasının ardından kollar sıvadı.
Christoph Daum'un istekleri doğrultusunda listelerindeki isimlerle temasa geçen Sarı-Lacivertliler de, yetki Sportif Direktör Aykut Kocaman'a verildi. Roberto Carlos'un ayrılmasının ardından yabancı transferinde tercihini forvetten yana kullanacak olan Fenerbahçe, üç uzun boylu golcünün peşine düştü. Adaylar arasında Arjantin'in Newell's Old Boys takımında forma giyen 23 yaşında Uruguay'lı Antonio Boghossian, Liverpool'un gözden çıkardığı 31 yaşındaki Ukrayna'lı Andrey Voronin ile Avustruya ekibi Salzburg'da top koşturan 27 yaşındaki golcü oyuncu Marc Janko. Ancak Teknik Direktör Daum'un özellikle, Önceki sezon Altın Ayakkabı'ya da aday gösterilen Janko'yu diğer oyunculara nazaran daha fazla istediği öğrenildi. Başarılı golcü, geçen sezon 40 maçta 43 gol atarak dikkatleri üzerine çekti. Bu arada 3 oyuncudan 2'sinin özellikleri hemen aynı. Hem Boghossian hem Janko'nun hava toplarındaki hakimiyetleri müthiş. Uruguay'lı forvet 1.97, Avusturyalı golcü 1.92 boyunda. Bir tek Voronin'in boyu 1.75 boyunda. Daum'un Ukrayna'lı yıldızın kısa boyundan ötürü bu transfere pek sıcak bakmadığı belirtiliyor.
Teknik Direktör Cristoph Daum ile sorun yaşadığı iddia edilen Fenerbahçeli futbolcu Semih Şentürk'ün sezon sonu için başka kulüplerle sözleşme imzaladığı yönünde çıkan haberler yıldız futbolcuyu isyan noktasına getirdi..
Son olarak bugün Vatan Gazetesi'nde yayınlanan haberin ardından Fenerbahçeli futbolcu Semih Şentürk, kulübün resmi sitesinden bir açıklama yaptı ve "Artık yeter, beni rahat bırakın" dedi... .
İşte Semih'in açıklamaları:
"Maalesef artık isyan edecek duruma geldim. Spor basınının geldiği bu durumdan utanıyorum. Ben yalanlamaktan, mesleki hayatlarındaki haysiyet ve onurlu davranışlara davet etmekten bıktım. Ancak masa başı haberler üreten bu kişiler, yalan haber üretmekten vazgeçmediler.
Yakın bir zamanda yine buradan yalanlama yaparak, hakkımda yalan haber üretmekten vazgeçilmesini ve sezon sonuna kadar kimse ile görüşmeyeceğimi söyledim. Buna rağmen bir kaç gündür ve özellikle bugün; kendini güvenilir, onurlu ve etik habercilikle itham eden gazetelerde şahsım "Daum varsa ben yokum", "Semih, Beşiktaş yolunda", "Semih'le Galatasaray ilgileniyor" ve "Semih'in 2. Kaptanlığı'da artık yok" tarzı ve buna yakın başlıklar ile sayfaları süslüyor.
Çok samimi ve basit bir şekilde söylüyorum. ARTIK YETER!, BENİ RAHAT BIRAKIN! İsmim üzerinden takımımın birlik ve beraberliğini bozmaya çalışmayın! Şampiyonluğun geleceğine inandığım bu yılda yolumuza taş koyamayacaksınız.
Ben Fenerbahçe Spor Kulübünün sporcusuyum ve Fenerbahçe'de oynamaktan gurur duyuyorum. Fenerbahçe'nin büyük taraftarının bu yalan haberlerle kandıramazsınız.
Kendi özel yaşantımda yaşadığım üzüntüyü bile kendimle yaşamama izin vermeyerek, beni yalanlarınıza alet ediyorsunuz.
11 yıldır Fenerbahçe'nin futbolcusuyum, her futbolcu gibi oynama isteğimi belirtmem, kulübümle sorunlarım olacağı anlamına gelmez. Aksine bu oynama hırsımı ve takımımı faydalı olmak için gösterdiğim mücadeleyi gösterir. Ben Fenerbahçe'nin işçisiyim. Hocam görev verirse oynarım, vermezse yedek beklerim. Bundan gocunmam. Burası Fenerbahçe, yedek oturmak bile şereftir.
11 sene boyunca takım içinde huzursuzluk çıkartmadım, bugünden sonra neden çıkartayım. Karakter olarak zaten böyle bir düşüncenin içinde asla yer almam. Başkanımıza ve taraftarlarımıza verdiğimiz şampiyonluk ve Türkiye Kupası sözümüzü, kalan maçlarımızı da kazanarak yerine getireceğiz. Şahsım adına elimden gelen her şeyi hem saha içinde, hem de saha dışında yapacağım. Takım olarak iki kupaya da kilitlendik. İlk etap olan Eskişehirspor maçında destekmek için tüm taraftarlarımızı tribünlere davet ediyorum. Ayrıca yalan haberler devam ettiği takdirde, tüm hukuki haklarımı kullanacağımı da buradan kamuoyuna bildiririm.
Fenerbahçe'de golcü arayışları tüm hızıyla devam ederken, gündemdeki iki golcü isim için Marsilya ve Rennes'den olumsuz yanıt geldi..
DHA'dan Engin AKGÜRBÜZ'ün haberine göre, Geçtiğimiz cuma günü Marsilya'da "Vieux port"daki Sofitel Oteli'nde bir araya gelen Fenerbahçe ve Marsilya yöneticileri Niang'ın Fenerbahçe'ye transferi konusuna son noktayı koydular.
Şampiyonlar liginde mücadele verecek olan Olympique Marsilya kulübü, en çok ihtiyacı olduğu bir sırada, geçen sezon Fransa Ligue 1'de gol kralı olmuş Niang gibi bir futbolcunun transferinin bir çılgınlık olacağını, kullanılabilecek en nazik ve diplomatik bir dille Fenerbahçe yöneticilerine anlattılar.
Cumartesi günü Fransa ligue 1'deki ilk karşılaşmasını 1. lige yeni yükselmiş Caen kulübüne karşı yapan Marsilya, maçı 2-1 kaybederken hücum bölgesinde ne kadar çok kaliteli futbolculara ihtiyacı olduğu gerçeğini de gözler önüne serdi. Durum böyle iken Mamadou Niang gibi bir futbolcunun takımdan ayrılmasını tasavvur bile edemeyen Marsilya teknik görevlileri tam tersine yeni bir kaliteli forvet ile hücum bölgesini güçlendirmek zorunda.
Rennes futbol kulübü genel menajeri Pierre Dreossi ise Fenerbahçe ile sürdürülen görüşmelerin kesildiğini bildirdi.
ha puraya yazayirum pu guiza denen uşak 2.yari çoşacak
[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
Yorum