Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
gözünün kıyısıyla baksan bittiiii...2 gün hiç durmaksızın izlediğimi bilirim..bölüm bölüm zevksiz oluyor.dvd ye kaydedeceksin ..girişlerdeki tanıtımları da atlatacaksın.bir bütün olarak.. süreceksin pc ye...yada ses sistemin varsa tv de..komşuların kulaklarına pamuk
borsayı bırakmazsın ama uzun vadeci olursun kısa süre
birde prison break var hastalık yanına küllük nescafe çerez üçlüsünü de aldınmı senin için kayıp ilanı verilebilir DİKKAT
İYİ SEYİRLER PATRON
Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
gözünün kıyısıyla baksan bittiiii...2 gün hiç durmaksızın izlediğimi bilirim..bölüm bölüm zevksiz oluyor.dvd ye kaydedeceksin ..girişlerdeki tanıtımları da atlatacaksın.bir bütün olarak.. süreceksin pc ye...yada ses sistemin varsa tv de..komşuların kulaklarına pamuk
borsayı bırakmazsın ama uzun vadeci olursun kısa süre
birde prison break var hastalık yanına küllük nescafe çerez üçlüsünü de aldınmı senin için kayıp ilanı verilebilir DİKKAT
İYİ SEYİRLER PATRON
yapmayın böyle güzel filmler artık..24 saati nereye böleceğimi şaşırmış durumdayım..yetmiyor.
birdaha diziye falan başlamayacağım ,olanlar bitsin diye düşündükçe ,öyle güzel konular seçiliyor ki..bir daha ..başka diziye...baş..la..ma...ya..ca..ğımmmm....
Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Lost daha ilk serisi bittigind eve kocaman bi "ooOooOo :(" dedirttiginde noktayi koydurmustu bana... Merak diyerek ikinci seriyide seyrettim ama banamisin demedi....
Yani son ana dek heyecani had safhada tut ve sonu bombos ciksin... Yok öyle birsey.....
Yalniz benim avantajli oldugum bir yer var... Net baglanti hizim iyi oldugu icin merak ettigim dizileri komple indirip rahatca ve pespese izleme olanagim var...
Son olarak M. D. House´ yi seyrettim... Oldukca zevkliydi... Adamin zekasina hayran oldum... O da besinci seriden sonra su koyvermeye basladi iste...
Lost Dizisi Dünyanın En iyi Dizisi ama Bu Dizi Aksiyon Dizisi değil Fantastik Bir Dizi Hiç Bir şeyi anlamazsınız. Her Zaman Sizi Ters tarafa yatılır Düşünce olarak
1. Sezon izlerseniz pek bişi anlamazsınız belki sıkılırsanız ama 2.3.4 diyince vay be Dersiniz
Aksiyon tarzı birşey isterseniz Prision break izleyin heyecan hep üst safhada Mükemmel Bir Dizi
Yorum