Günün TV Programı

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • Erasure
    .......
    • 10 Mayıs 2009
    • 89

bugün için 3 film öneriyorum ama onları da daha önce seyretmiştik.
    1,3 ve 4'e bakılabilir. Yerli sinemada film bulamadım.

Yorum

• Tekke
      Yasaklı
      • 04 Mart 2009
      • 48

Erasure abi

2.film güzel değil.sarmadı.

3.film güzel.

Ben 1 nolu filmi seyrediyorumeski bir film ama konusu çok güzel.

Teşekkürler.

Yorum

• Erasure
        .......
        • 10 Mayıs 2009
        • 89

Tekke Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Erasure abi

2.film güzel değil.sarmadı.

3.film güzel.

Ben 1 nolu filmi seyrediyorumeski bir film ama konusu çok güzel.

Teşekkürler.
        2nci filmi zaten önermemiştim, diğerlerine bakılabilir. 1nci daha iyi bir
        kadro ve biraz daha yeni gibiydi. İyi seyirler...

Yorum

• ANIL
          Tecrübeli
          • 02 Mayıs 2009
          • 398

sn Erasure

hosgeldınız
          kadıfenın luksu

hıcbır KOPEK yapılan ıyılıgı unutmaz.

ZARALI

Yorum

• Erasure
            .......
            • 10 Mayıs 2009
            • 89

ANIL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            sn Erasure

hosgeldınız
            merhaba Sn.Anıl, hoşbulduk...

Yorum

• Erasure
              .......
              • 10 Mayıs 2009
              • 89

4 filmi de öneriyorum, izlemediyseniz Jodie Foster ile Mesaj'ı ilk
              tercih listenize alabilirsiniz. Arkasından 2, 4 ve 3 şeklinde bir sıralama
              ile bakılabilir ama hemen hemen aynı zamanlarda başladığı için
              seçim zor. Yerli sinemada film bulamadım...

Yorum

• fizban
                Baş tacımız...
                • 22 Nisan 2009
                • 166

Şu anda skyturk kanalında Dr. Y. Erdinç in programında geçenlerde bizim forumda dile getirdiğimiz konuya değiniliyor.

" IMF ile kendini bağlamak istemiyen hükümet, acaba yeniden sıcak paraya mı dönüyor ?"

Konu ve soru aynı.. İlginizi çekiyorsa takip edebilirsiniz.
                [COLOR=DarkSlateGray][SIZE=2]Düşmanlarınızı kötülemeyin,
                onlar sizin eserinizdir[/SIZE].[/COLOR]

[SIZE=1][COLOR=DimGray]William Hazlitt[/COLOR][/SIZE]

Yorum

• Tekke
                  Yasaklı
                  • 04 Mart 2009
                  • 48

1.numarayı seyrettim ...harika çok güzel.

Erasure abi sanki zevklerimiz aynı gibi .

Yorum

• Erasure
                    .......
                    • 10 Mayıs 2009
                    • 89

1.numarayı seyrettim ...harika çok güzel.

Erasure abi sanki zevklerimiz aynı gibi .

TV filmlerinin hemen hepsini mutlaka seyretmişimdir. Bu yüzden dün
                    yayınlanan filmlere bakmadım. The International'u seyrettim, 2009 yapımı
                    ve son 15-20 dk'sı İstanbul'da geçen sıkı bir film. Baştan sonra tempo
                    düşmüyor. TV filmlerinde çok kesinti ve reklam faktörü var, sıkıntı
                    oluyor. Filmlerden zevk alamıyoruz, alttan üstten ikide birde bir yazılar
                    geçiyor. Sigaraları abuk sabuk yöntemlerle sakmaya çalışıyorlar.

Geçen haftalarda bir film seyrediyordum, etrafta ne kadar marka içeren
                    tabela vs varsa hepsini bulanık hale getirdiler ve film sahnesindeki
                    aktörler görülemez hale geldi. Yine aynı kanal bu kadar reklamı saklarken
                    sadece ford markalı araçların logolarını saklamıyordu. Gayet enteresan
                    bir reklam saklama tipi var. Neyse konu uzun, iyi seyirler...

Yorum

• Erasure
                      .......
                      • 10 Mayıs 2009
                      • 89

Bugün eski ama güzel filmler var. İlk öneriyi 1nci filmden yana veriyorum,
                      Keanu Reeves - Gene Hackman başrolde, diğer sıralama 3,4,2 olabilir.
                      3ncü Clint Eastwood klasiklerinden ve tekrar bakılabilecek kadar kaliteli bir
                      yapım; izlememiş olanlar bunu ilk tercihe alabilirler. 4ncü ise Rolling Stones
                      hayranları için kaçırılmayacak bir yapım. Yerli sinemada tek film var.

Yorum

• Tekke
                        Yasaklı
                        • 04 Mart 2009
                        • 48

Erasure Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

TV filmlerinin hemen hepsini mutlaka seyretmişimdir. Bu yüzden dün
                        yayınlanan filmlere bakmadım. The International'u seyrettim, 2009 yapımı
                        ve son 15-20 dk'sı İstanbul'da geçen sıkı bir film. Baştan sonra tempo
                        düşmüyor. TV filmlerinde çok kesinti ve reklam faktörü var, sıkıntı
                        oluyor. Filmlerden zevk alamıyoruz, alttan üstten ikide birde bir yazılar
                        geçiyor. Sigaraları abuk sabuk yöntemlerle sakmaya çalışıyorlar.

Geçen haftalarda bir film seyrediyordum, etrafta ne kadar marka içeren
                        tabela vs varsa hepsini bulanık hale getirdiler ve film sahnesindeki
                        aktörler görülemez hale geldi. Yine aynı kanal bu kadar reklamı saklarken
                        sadece ford markalı araçların logolarını saklamıyordu. Gayet enteresan
                        bir reklam saklama tipi var. Neyse konu uzun, iyi seyirler...
                        Ah abi.
                        O meseleyi hiç açma.allahtan Cine5 de o kadar değil reklam meselesi.ama normal kanallar rezalet.

Yorum

• Tekke
                          Yasaklı
                          • 04 Mart 2009
                          • 48

Erasure abi
                          3.filmi seyrediyorum şuan.

gayet güzel bir film.teşekkürler

yalnız birşey dikkatimi çekti.dünkü Clint Easwolt filmindeki dublaj ile bundaki dublaj farklı.özellikle ses tonu acayip bu filmde.demekki bu işe dikkat etmiyorlar dublaj yaparken.
                          sanki önüne gelen ilk insanı çağırıpta seslendirmişler gibi.bu ses tonu hiç gitmemiş Clint Easwolta.

Yorum

• Erasure
                            .......
                            • 10 Mayıs 2009
                            • 89

Erasure abi
                            3.filmi seyrediyorum şuan.

gayet güzel bir film.teşekkürler

yalnız birşey dikkatimi çekti.dünkü Clint Easwolt filmindeki dublaj ile bundaki dublaj farklı.özellikle ses tonu acayip bu filmde.demekki bu işe dikkat etmiyorlar dublaj yaparken.
                            sanki önüne gelen ilk insanı çağırıpta seslendirmişler gibi.bu ses tonu hiç gitmemiş Clint Easwolta.

Dublaj olayını da tam çözemedim, genellikle TV'deki filmlerde belli başlı
                            karakterleri ilk kez seslendiren kişiler var. Bir oyuncuyu ilk seslendiren
                            kişinin sesi ile o oyuncu bundan sonra eşleşiyor. Bir başka filmde de
                            aynı oyuncuyu, aynı kişinin seslendirmesi ile bekliyoruz. Ama nedendir
                            bilinmez, her tv kanalı her filmi yeniden seslendirmeye sokuyor.

Çünkü çok iyi bildiğim birçok filmde başrol oyuncularının sesleri sürekli
                            farklı geliyor. Bir de ilk seslendirenler daha özenli bunu yapıyor. Sonraki
                            seslendirmelerde iş biraz daha ciddiyetini kaybediyor.

Eskiden TRT'de filmleri seslendirenlerin isimleri filmin sonunda yazılırdı,
                            şimdi bu yok, kim hangi oyuncuyu seslendiriyor kesinlikle bilmiyoruz.
                            Ancak TRT'de yayınlanan dizilerin içindeki oyuncuların seslerini tanıdığımdan
                            filmlerde bunları yakalıyoruz. Örneğin Bizim Evin Halleri diye bir dizi vardı,
                            TRT'den başka kanala gitti ama orada sesler sürekli filmlerde seslendiriyor.
                            Biraz özenli yapıldıktan sonra bu işin olmaması için sebep yok.

Ben genellikle orjinal seslendirmeyi seviyorum, yani altyazılı film beni
                            rahatsız etmiyor, aslında çok daha iyi oluyor, seslendirme sırasında bazı
                            seslerin kaybolması da engelleniyor. İyi seyirler...

Yorum

• Erasure
                              .......
                              • 10 Mayıs 2009
                              • 89

bugünde bolca film var, afiş filmleri verdim ama sadece 3. filmi biliyorum,
                              diğeri ya ilk kez gösteriliyor yada seyretmemişim. 2nci de Matrix
                              serisinden Ajan Smith'i farklı bir görüntüde izleyeceksiniz. 4. de bir de
                              Türk oyuncu yer alıyor. Gecenin bence iyi filmi 3. film, Clint Eastwood,
                              Rene Russo, John Malkovich başrollerde. Alternatif olarak Robert De Niro
                              ile Anlatamadım mı? de bakılabilir. İntikam Yemininde Steven Seagal var,
                              ortalığı kırıp, geçiriyor
                              Yerli sinemada Kemal Sunal klasiklerinden birisi var, kaçırmayın, kaçırırsınız...

Yorum

• Erasure
                                .......
                                • 10 Mayıs 2009
                                • 89

İlk filmi seyretmedim ama konusu ilginç geldi, diğerlerini önerebilirim.
                                Aksiyon severler 2nci filmi kaçırmasın, 3-4 gerilim-korku-mistik
                                yapısında. Yerli sinemada tek film var, Kemal Sunal klasiklerinden ve
                                kaçırmayın...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information