Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Arkadaşlar Benim Bulduklarım Bu Kadar... Başka da kimseyi bilmiyorum.. Heradot - Pele - Adolf Hitler - Beethoven - charly çaplin - Bill Clint - Saddam hüseyin - Josef Stalin - Michael Taysın - Carl Benz - Brus Lee - Elizabet - Elvis presley - Toystoy - Einstein - Shakespare - Motzart - Napolyon - Che - Sokrates - Picasso - Platon - Madonna - Marlon Brondo(The Godfather) - Arafat - Pavorotti - Bush - Ussemabin Laden - Kofi Annan - Michael Jordon - Thales - Cengiz han - Prens Charls - Sezar
Yapabildiklerim Yapabiliceklerimin Yarısı Bile Değil
Bu duvar resmi 216 ressam tarafindan yapilmis.Resimin her karesi ayribir ressam tarafindan yapilmis.Her karenin sütununu tiklayip o karenin alindigi resmin bütününü görebilirsiniz.Hiçbir karedeki resmin, aslinda büyük resimle alakasiyok,kareler yerlerine ( renk,sekil,ton...) olarak yerlestirilmis.
Bu duvar resmi 216 ressam tarafindan yapilmis.Resimin her karesi ayribir ressam tarafindan yapilmis.Her karenin sütununu tiklayip o karenin alindigi resmin bütününü görebilirsiniz.Hiçbir karedeki resmin, aslinda büyük resimle alakasiyok,kareler yerlerine ( renk,sekil,ton...) olarak yerlestirilmis.
BURADA YAZDIKLARIM BENİM GÖRÜŞ VE DÜŞÜNCELERİM OLUP DOĞABİLECEK KAR/ ZARARLARDAN SORUMLU OLMAM SÖZKONUSU DEĞİLDİR. !!YASAL UYARI!! PARA TEKNİĞİ BOZAR!!
Yorum